SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arda'lı Atletico kayıp!

İspanya La Liga'nın 7. hafta karşılaşmasında Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid sahasında Sevilla ile karşı karşıya geldi.

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 7. haftasında sahasında Sevilla'ya karşı oynayan Atletico Madrid, golsüz berabere kaldı.

[**İSPANYA LA LİGA PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN

**](https://www.mynet.com/spor/iddaa)

CANLI MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

[

MYNETSPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN](http://www.facebook.com/spormynet)

Milli futbolcu Arda Turan'ın ilk 11'de çıktığı maçta, ev sahibi Atletico Madrid, La Liga'da direk rakibi olarak gördüğü Sevilla'ya karşı daha atak bir futbol ortaya koysa da, gol pozisyonlarında yetersiz kaldı. Ev sahibi takımın Kolombiyalı golcüsü Falcao'yu iyi kapatan Sevilla, ikinci yarı iki önemli gol pozisyonundan yararlanamadı.

Oldukça zevkli ve sert bir orta saha mücadelesinin olduğu maçta hakem Undiano Mallenco, 12 sarı kart gösterirken, bunlardan birini de 16. dakikada Arda Turan için çıkardı. Atletico Madrid'in Türk futbolcusu, baştan sona sahada kaldığı maçta kaleye 3 şut, 1 asist, 7 top kaybı, 11 top çalma ve 2 faul istatistiğiyle oynadı.

Vicente Calderon Stadı'nı dolduran Atletico Madridli taraftarlar, kaçan 3 puana üzülürken, hakem Mallenco'yu eleştiren tezahüratlar yaptı.

Bu arada Atletico Madrid bu sezon evinde oynadığı lig ve Avrupa Ligi maçlarında şimdiye kadar hiç gol yememe ünvanını Sevilla karşısında da korudu.

Maç sonunda Atletico Madrid puanını 8'e, Sevilla ise 12'ye çıkardı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler