SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Derbide olay çıkartanlar adliyede (VİDEO)

Galatasaray ile Fenerbahçe erkek basketbol takımları arasında oynanan ve olayların çıktığı maçta gözaltına alınan 1'i bayan 11 taraftar adliyeye sevk edildi.

Galatasaray ile Fenerbahçe erkek basketbol takımları arasında oynanan ve olayların çıktığı maçta gözaltına alınan 1'i bayan 11 taraftar adliyeye sevk edildi.

[

OLAY ÇIKARDIKLARI TESPİT EDİLEN 11 TARAFTAR ADLİYEYE SEVK EDİLDİ](https://www.mynet.com/spor/video) (VİDEO)

Fenerbahçeli bayan taraftarın daha önce Fenerbahçe-Efes Pilsen maçında da olaylara karıştığı, gözaltına alınanlar arasında Fenerbahçeli basketbolcu Kinsey'e tokat atan Galatasaraylı taraftarın da olduğu öğrenildi.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda pazar akşamı oynanan ve olayların çıktığı Galatasaray-Fenerbahçe erkek basketbol ligi maçında olay çıkaran Ayşe Demet K., Mehmet Erdal E., Erdim C., Fuat D., Bican Ümit A., Hakan Z., Emrullah K., Özkan Ö., Çetin Ö., Savaş Ö. ve Adnan S., isimli taraftarlar, güvenlik kameraları tarafından tespit edilerek gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği'nde sorgulanan taraftarlar, Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi.

Bayan taraftar Ayşe Demet K.'nın 15 Haziran'da Fenerbahçe'nin Efes Pilsen ile oynadığı şampiyonluk maçında taraftarları galeyana getirerek sahaya inmelerine ve olay çıkarmalarına neden olduğu ifade edildi. Fenerbahçe, olaylı maç nedeniyle 5 maç seyircisiz oynama cezası almıştı. Ayrıca, gözaltına alınanlar arasında, Fenerbahçeli basketbolcu Kinsey'e tokat attığı belirlenen Erdim C. isimli Galatasaraylı taraftarın da bulunduğu öğrenildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler