SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emenike'nin olay fotoğrafına tepki!

Emenike'nin sakat olduğu ve gelecek sezon futbol oynayamayacağı iddiasına, Nijeryalı golcünün menajeri Erdem Konyar sert tepki gösterdi.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Konyar, "Emenike'nin son hali diye yayımlanan fotoğraf 29 Nisan'da çekilmiştir. Sanki dün çekilmiş gibi, etik dışı, biçimde lanse ediliyor. 3 Mayıs'ta ameliyat oldu. Şimdi koşularını yapıyor. Sezon başı çalışmalarında ise tam performans ile çalışacak biçimde hazır hale gelecek" dedi.
15 DAKİLALIK BİR OPERASYON
Emenike'nin çarpraz ya da yan bağlarında herhangi bir yırtığın olmadığını belirten Erdem Konyar, "Sadece menüsküsünde bir sorun vardı. 15 dakikalık bir operasyonla bunu çözdük. Spartak Moskovalı yetkililer de bunu teyid ediyorlar. Hiçbir sorunu yok. Bu iddiaların ardında Emenike'nin olası bir transferini engelleme girişimi mi var" diye konuştu.

TEKLİF GELİRSE DEĞERLENDİRİR
Eski fotografları güncellmiş gibi yayımlayarak Emenike'nin yıpratılmak istendiğini belirten FIFA menajeri Konyar, transferle ilgili olarak, "Biz son derece net konuştuk. Bize gelen bir şey yok. Spartak Moskova anlaşssın, bizden yana bir sorun çıkmaz. Biz anlaşırız. Emenike,Türkiye'de futbol oynamayı istiyor. Ama şu anda bir gelişme yok" dedi.

spor haberleri

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler