SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kevin Durant Çin'de!..

Nike'ın, gençlere basketbolu sevdirmek, ünlü oyuncuların deneyimlerini gençlerle paylaşmalarını sağlamak amacıyla başlattığı proje kapsamında ünlü NBA yıldızı Kevin Durant, Çin'i ziyaret etti.

Kevin Durant, ilk kez ziyaret ettiği Çin'de, ziyaretinin ilk gününde tutkulu basketbol severlerle tanışmak ve onlarla kendi basketbol hikayelerini paylaşmak için Jinan Üniversitesi'ni ziyaret etti.

[

MYNETSPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN](http://www.facebook.com/spormynet)

Kevin Durant daha sonra taraftarların doldurduğu Guanggu Stadium Üniversitesi'ni ziyaret ederek bölgedeki coşkulu basketbol severlerle bir araya geldi ve taraftarlarla basketbola ilişkin anılarını paylaştı. Durant ayrıca GameChangers (Maçın Seyrini Değiştirenler) programında yer alan gönüllülerle bir araya gelerek, spor vasıtasıyla engellileri topluma kazandırma yönündeki çalışmalarını sürdürmeleri için gönüllülere destek oldu.

Kevin Durant, Baller Ağı Yaz Basketbol Turnuvası'nın 19 yaş altı grubunun bölge finallerini izledi ve kazanan takıma ödüllerini takdim etti. Kazanan takım hem All-Star antrenman kamplarına hem de bu Ağustos'ta Şanghay'da düzenlenecek olan Büyük Çin Şampiyonlar Turnuvası'na katılmaya hak kazanacak. Wuhan ziyaretinin bir parçası olarak Kevin Durant, fakir köylü çocuklarına yardım etmeyi amaçlayan yenilikçi topluluk projesinin arkasında yer alan Hunan Normal Üniversitesi'nden bir gönüllü grubuyla bir araya gelerek grubun çabalarını takdir ile karşıladığını ifade etti.

Durant, gönüllülerin getirdiği yeniliklerden övgü ile söz etti ve gönüllülere, kendilerini dünyayı değiştirmek ve topluma katkıda bulunmak üzere sporu bir araç olarak kullanmaya teşvik etmek üzere Çin Gezisine özel tişörtlerini sundu.

Canlı Skor


En Çok Aranan Haberler