SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

A Milliler Antalya'ya gitti!

2011 FIBA Avrupa Şampiyonası hazırlıklarına başlayan A Milli Erkek Basketbol Takımı Antalya'ya gitti.

Geçtiğimiz Salı günü aday kadronun açıklanmasının ardından toplanan A Milli Erkek Basketbol Takımı bu sabah saatlerinde Antalya'ya gitti.

[**MYNETSPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN

**](http://www.facebook.com/spormynet)

Atatürk Havalimanı'ndan hareket eden Ay-yıldızlılar, burada 4 günlük kamp çalışması yapacak. Milliler, 16 Temmuz Cumartesi günü ise İtalya'ya giderek, Bormio'da kondisyon kampına başlayacak. İtalya'daki ağır çalışmanın ardından 31 Temmuz'da İstanbul'a dönecek A Milli Takım, burada bir haftalık çalışma yapacak.

Havalimanında İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan Milli takımın tecrübeli ismi Kerem Tunceri, Antalya'da 4 günlük kamp yapacaklarını belirterek, "Geçen sene çok güzel şeyler yaşadık. Tabi bunun devamının gelmesi gerekiyor. Hedefimiz olimpiyatlara katılmak. Antalya'da 4 gün toparlama şeklinde geçecek. Herkes tatilden geliyor. Sonra esas kamp Bormio'da başlayacak. Bizim için iyi bir hazırlık devresi olacak. Burada kondisyonumuzu yenileme fırsatı bulacağız. Önümüzde ciddi maçlar bizi bekliyor. Bu yüzden şimdiden çalışmalara başladık" dedi.

Polonya'da düzenlenen 2011 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası'nda Avrupa ikincisi olan A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın başarısını da değerlendiren Tunceri, "Bayanlarımız çok güzel bir başarı kazandılar. Gurur duyduk, mutlu olduk. Türk basketbolu çok iyi yerlere geliyor. Kendilerini tebrik ediyorum. Ama bu başarı bir şampiyonada kalmamalı. İnşallah bu başarıların devamını getirebiliriz" şeklinde konuştu.

2011 FIBA AVRUPA ŞAMPİYONASI ADAY KADROSU

A Milli Basketbol Takımı'nın 31 Ağustos-18 Eylül 2011 tarihlerinde Litvanya'da gerçekleştirilecek Avrupa Şampiyonası için açıklanan aday kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

Barış Ermiş, İzzet Türkyılmaz (Banvit), Cenk Akyol, Kerem Gönlüm, Kerem Tunçeri, Sinan Güler, Doğuş Balbay (Anadolu Efes), Emir Preldziç, Oğuz Savaş, Ömer Onan (Fenerbahçe Ülker), Sertaç Şanlı, Ender Arslan, Furkan Aldemir (Galatasaray), Ömer Aşık (Chicago Bulls), Semih Erden (Cleveland Cavaliers), Ersan İlyasova (Milwaukee Bucks), Hidayet Türkoğlu (Orlando Magic), Enes Kanter (Utah Jazz).

Canlı Skor


En Çok Aranan Haberler