SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Beşiktaş'a gelirim'

NBA yıldızına yakın kaynaklar, Asya veya Avrupa'ya gitmeyi düşündüğünü, asıl hedefinin siyah beyazlı forma olduğu iddiasını ortaya attı. Kobe de Türkiye'yi buradaki arkadaşlarına sordu.

Beşiktaş potada hareketli günler yaşıyor... Sponsor kriziyle sarsılan fakat daha sonra '5 milyon dolar' bütçe müjdesiyle harekete geçen Siyah-Beyazlılar, bombaları art arda patlattı. NBA'deki lokavt sayesinde basketbolun dünya yıldızlarına kanca atan Beşiktaş'ta Deron Williams'ın ardından Kobe Bryant ismi akıllara sığmadı.

[**MYNETSPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN

**](http://www.facebook.com/spormynet)

Amerika'nın da basketbol gündemini değiştiren bu flaş gelişme sonrasında Washington Post, Kobe Bryant'a yakın kaynaklara dayandırdığı haberinde, süper yıldızın Beşiktaş'a gelebileceğini yazdı. Yahoo Sports'a konuşan Kobe'ye yakın kaynaklar, LA Lakerslı basketbolcunun lokavt sonrasında Asya veya Avrupa'da oynamayı düşündüğünü ancak asıl hedefinin Beşiktaş olduğunu iddia etti.

DÜNYA'NIN EN GÜZEL YERİ CNBC Sports'un muhabiri Darren Rovell'a da konuşan Kobe'nin söylediği sözler akıllara sığmayacak bu transferi doğrular nitelikte; 'Türkiye'de daha önce hiç bulunmadım. Fakat orada basketbol oynayan arkadaşlarım görülmesi gereken en güzel yerlerden birisi olduğunu söyledi.' Tabii Kobe'nin THY'nin reklam yüzü olması da cabası...

PARA ÖNEMSİZSE GEL! NBA'de kontratının bitmesine 3 yıl kalan Kobe Bryant, Lakers'tan 83 milyon dolar alacak. Büyülü ligde en çok kazanan ikinci isim olan 33 yaşındaki basketbolcu yılda 24.8 milyon dolar kazanıyor. Lokavt nedeniyle kenara çekilmeyi düşünmeyen Kobe'nin, 2012 Londra Olimpiyatları'na katılmak ve kendisini formda tutmak istediği için transfer tekliflerine açık olması Beşiktaş'ın en büyük artısı olarak dikkati çekiyor.

Koç Ergin Ataman da işin maddi boyutundan çok sportif tarafına vurgu yaparak, 'Biz Kobe'ye NBA'de aldığı parayı veremeyiz para her şey değilse gelsin' ifadesini kullandı.

Canlı Skor


En Çok Aranan Haberler