SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ömer Onan: 'Yüzde yüz eminim'

A Milli Basketbol Takımı'nın ve Fenerbahçe Ülker'in başarılı oyuncusu Ömer Onan, Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda finale yükselen Potanın Perileri'nin bu başarısını değerlendirdi.

A Milli Basketbol Takımı'nın ve Fenerbahçe Ülker'in başarılı oyuncusu Ömer Onan, "Geçen sene biz Dünya Şampiyonası'nda final oynadık. Şimdi kızlarımız Avrupa'da final oynuyor. İnşallah finali de kazanacaklar" dedi.

[**MYNETSPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN

**](http://www.facebook.com/spormynet)

"Ülker 9. Minikler Basketbol Şenliği" için Nevşehir'e gelen Ömer Onan, Kapadokya bölgesinin önemli turizm merkezlerinden Göreme Açık Hava Müzesi'ni ziyaret etti.

Kapadoya'daki peribacaları ve kiliseleri gezen Onan, yaptığı açıklamada, ilk defa geldiği Kapadokya bölgesinden çok etkilendiğini belirterek, "Bu yıl Nevşehir'de düzenlenen Minikler Basketbol Şenliği için geldim. Hem oyunların son gününde maçları seyretmek, hem de ödül vermek için buradayım. Kapadokya bölgesini zamanımız yettiği kadar gezeceğim. İlk defa geliyorum, çok etkilendim" diye konuştu.

"YÜZDE YÜZ EMİNİM"

Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası'nda Fransa'yı mağlup ederek finalde Rusya'nın rakibi olan A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın başarısıyla gururlandıklarını ifade eden Onan, Türk basketbolunun son yıllarda önemli bir ivme kazandığını söyledi.

A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın çok iyi bir mücadele ortaya koyduğunu dile getiren Ömer, "Geçen sene A Milli Erkek Basketbol Takımı olarak Dünya Şampiyonası'nda final oynadık. Şimdi kızlarımız Avrupa'da final oynuyor. İnşallah finali de kazanacaklardır, bundan yüzde yüz eminim. Onlarla gurur duyuyoruz, hepimiz televizyonlara kitlendik, onları izliyoruz" dedi.

Canlı Skor


En Çok Aranan Haberler