SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Osman Özköylü imzaladı

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'da teknik direktörlük görevine getirilen Osman Özköylü, açıkamalarda bulundu

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'da teknik direktörlük görevine getirilen Osman Özköylü, "Herkese keyif veren, oynadığı futbolla herkesi mutlu edecek, aldığı sonuçlarla en kısa sürede üst sıralara tırmanacak bir Denizlispor yaratmak en büyük hedefimiz" dedi.

[

MYNETSPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN](http://www.facebook.com/spormynet)

CANLI MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Özköylü, Denizlispor tesislerinde düzenlenen imza töreniyle yeşil-siyahlı takımda teknik direktörlük görevine başladı. Özköylü, Denizlispor'un büyük bir camia olduğunu belirterek, Süper Lig'i hak eden takımda ekibiyle beraber göreve başlamaktan gurur duyduklarını belirtti.

Denizlispor kadrosunun ortaya koyacağı iyi performansla ve kendilerinin yapacağı katkılarla takımı üst sıralara çıkarmanın en büyük hedefleri olduğunu ifade eden Özköylü, Denizlispor'un halen haketmediği bir yerde olduğunu söyledi.

Bank Asya Ligi'nde bulunan 18 takım içerisinde Denizlispor'un futbolcu kadrosu bakımından ilk 5'e girecek kalitede olduğunu dile getiren Özköylü, şöyle konuştu:

"Bu kadro potansiyelini ortaya çıkaramamış. Bize düşen görev, bu potansiyeli ortaya çıkarmaktır. Ortaya konulacak iyi bir mücadele ve oyun anlayışıyla beraber, herkese keyif veren, oynadığı futbolla herkesi mutlu edecek, aldığı sonuçlarla en kısa sürede üst sıralara tırmanacak bir Denizlispor yaratmak en büyük hedefimiz. Bunu başaracağımıza yürekten inanıyorum. Herkesin desteğinin arkamızda olmasını özellikle rica ediyorum. Yaşanılan tüm olumsuzlukları bir kenara bırakıp bugünden itibaren yeni bir sayfa açıp, bu sayfalara başarıları yazmak bizim için hedef olmalı. Bunu da başaracağımızı umut ediyorum."

Denizlispor Yönetim Kurulu Üyesi ve Transfer Komitesi Başkanı Feridun Basmaca da teknik direktör Osman Özköylü ve ekibine başarılar diledi. Yönetim kurulunun, teknik direktör konusunda aradığı vasıfların Osman Özköylü'de olduğuna kanaat getirdiğini ve kendisini takıma davet ettiklerini dile getiren Basmaca, Özköylü ile sezon sonuna kadar anlaştıklarını bildirdi.

Basmaca, takımda yeni bir sayfa açtıklarını da dile getirerek, "Osman Özköylü bugünden itibaren ekibiyle beraber kulübümüzde görev yapacak. Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum. Yeni bir sayfa açtık. Teknik ekibin yeni bir anlayışla Denizlispor'u ayağa kaldıracağına inanıyoruz" diye konuştu.

Teknik direktör Osman Özköylü'nün yardımcılıklarını da İlker Püren, Cengizhan Baskın, Fatih Çardak ve Uğur Okur'un yapacağı öğrenildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler