SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Topuz'dan az paraya imza atmam"

Halen anlaşma sağlanamayan Volkan Demirel'in, yıllık 2.4 milyon Euro'da ısrar etmesi sıkıntı yaratırken, yönetim 1.5 milyon Euro'dan yukarı çıkmıyor.

Halen anlaşma sağlanamayan Volkan Demirel'in, yıllık 2.4 milyon Euro'da ısrar etmesi sıkıntı yaratırken, yönetim 1.5 milyon Euro'dan yukarı çıkmıyor

Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları devam ederken, kaleci sıkıntısı bitmek bilmiyor. Sözleşmesi sona eren Volkan Demirel'le uzun süredir pazarlıklar devam ederken bir ilerleme kaydedilemedi. Milli kalecinin Mehmet Topuz'a verilen ücret olan 2.4 milyon Euro'da ısrar etmesi görüşmeleri tıkama noktasına kadar getirdi. Mehmet'ten daha az bir paraya imza atmam" dediği öğrenilen Volkan için yönetim 1.5 milyon Euro'ya kadar çıkarken alternatif arayışları da başladı. Bir ara İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Türk statüsünde oynayan kalecisi Kenan Hasagiç'in ismi gündeme gelmişti. Son olarak da Belçika'nın Standart Liege takımında oynayan Sinan Bolat ve Galatasaray'ın da gündeminde olan Manisaspor'un genç file bekçisi Ufuk listeye girdi.

Öte yandan Volkan Demirel'in menaceri Erdinç Şehit, "Volkan'ın bonservisi elinde ve yüzlerce takım onu istiyor. Ancak Volkan Fenerbahçe'de kalmak istiyor. Sadece hak ettiği rakama imza atmak amacındayız. Görüşmelerimiz devam ediyor" açıklamasını yaptı.

Christoph Daum huzursuz

Volkan Demirel halen imza atmadığı için Alman Teknik adamı sıkıntı bastı. Kaleci sorununun çözülmemesi Daum'un kafasını karıştırdı. Daum'un yönetime, "Bir an önce kaleci sorununu çözün" dediği öğrenilirken diğer bölgelere yapılacak transferlerin de henüz netlik kazanmaması tecrübeli hocanın canını sıkıyor. Geleceğe yönelik plan yapmakta zorlanan Daum'un, özellikle Volkan, Edu ve Güiza'nın durumlarının bir an önce belirlenmesini beklediği, bu oyuncuların gitmesi halinde yerlerine gelecek oyuncuların durumuna göre program yapacağı belirtildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler