SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

F.Bahçe keyifler yerinde! (VİDEO)

Fenerbahçe Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Fenerbahçe Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik direktör Christoph Daum yönetiminde, Samandıra Kamp Merkezi'nde gerçekleştirilen ve 1,5 saati aşkın süren antrenmanda sarı-lacivertliler, topla ısınmanın ardından kontrollü pas çalışmaları yaptı. Antrenman, yarı sahada çift
kale maçla tamamlandı.
Daum, çift kale maçın son bölümünde istediklerini tam olarak yerine getiremeyen futbolcularına uyarılarda bulundu. Alman çalıştırıcı, bir ara tesislere girdikten sonra tekrar oyun alanına dönerek çalışmayı devam ettirdi. Bu arada, Daum futbolculara uyarılarda bulunurken, çalışma alanında konuşmaları Portekizceye çevirecek tercüman bulunmadığı için futbolculardan Kazım'ın Daum'un anlattıklarını Roberto Carlos'a beden diliyle anlatmaya çalıştığı görüldü.
Daum'un uyarılarından Emre de nasibini alırken, Alman teknik adam, bu futbolcuyla da kısa bir görüşme yaptı. Emre'nin de kendisine söyledikleriyle ilgili Daum'a yanıt verdiği görüldü.

-DEIVID DÖNDÜ-

Brezilya'dan rötarlı dönen Deivid, takımla çalışmalara başladı. Sabah çalışması başladıktan 15 dakika sonra tercüman ile birlikte sahaya inen Brezilyalı futbolcu, ilk olarak Daum'un yanına gelerek bir süre Alman çalıştırıcıyla konuştu. Deivid, daha sonra takımdan ayrı koşu yaparak çalışmalara başladı. Bu arada kontrollü pas organizasyonlarının ardından takım çalışmasından ayrılan Abdülkadir, Deivid ile birlikte koşu yaptı.

-DENİZ'E DOĞUM GÜNÜ KUPASI-

Antrenmanın başında teknik heyetin futbolcularla yaptığı toplantıda Deniz Barış'ın 32. yaş günü de kutlandı.
Daum'un yanında toplanan takımın ortasına geçen, takım arkadaşlarının alkışları altında kısa bir süre dans eden Deniz'e, üzerinde "Doğum günün kutlu olsun", "Herkes kendine göre bir şampiyondur" yazılı küçük bir kupa hediye edildi.
Kupayı eliyle havaya kaldıran sarı-lacivertli futbolcu, bu farklı hediyeyle sevinç yaşadı.Fenerbahçe'in Sivasspor'dan transfer ettiği Brezilyalı futbolcu Bilica, yarın imza atacak. Takımla çalışmalarını sürdüren Brezilyalı futbolcu için yarın sabahki antrenmanın ardından Samandıra Kamp Merkezi'ndeki basın odasında imza töreni düzenleneceği bildirildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler