SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

F.Bahçe'den G.Birliği'ne ilginç teklif!

Fenerbahçe, Gençlerbirliği'nin başarılı orta saha oyuncusu Soner Aydoğdu'nun transferi için başkent temsilcisine ilginç bir teklifte bulundu.

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Nihat Özdemir, Gençlerbirliği altyapısında futbola başlayan ve şu an kadrodaki futbolcular arasında en kıdemlilerden olan Soner Aydoğdu'yu transfer etmek için başkent temsilcisinin kapısını çaldı ve Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ile görüştü.

[

MYNETSPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN](http://www.facebook.com/spormynet)

CANLI MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Özdemir, Cavcav'a, Soner'i almak istediklerini, ancak transferin gerçekleşmesinin ardından genç futbolcunun sezonun ikinci yarısında da kırmızı-siyahlı formayla mücadele etmesini teklif etti. Duayen başkan ise bu ilginç teklifi geri çevirerek, Özdemir'e, Soner'in bu şekilde sarı-lacivertli kulübe transfer olmasının mümkün olmadığını ifade etti.

İlhan Cavcav, bu futbolcunun teknik direktör Fuat Çapa ile yükselen bir performans yakaladığını dile getirerek, "Soner şimdi gitse Fenerbahçe'de ne yapar, yok olur gider" dedi. Nihat Özdemir ile telefonda görüştüğünü kaydeden Cavcav, Özdemir'in telefonda "Soner'i transfer edelim ama sizde oynasın, ancak futbolcu Fenerbahçe'nin olsun" dediğini, kendisinin de Özdemir'e, "Bizde bu şekilde verilecek futbolcu yok, zamanı gelince size verelim" cevabını verdiğini söyledi.

Cavcav, "Eğer Soner, Çapa sayesinde 'olursa', öncelikle kendisi ve en önemlisi Türk futbolu kazanır. Milli takımda oynarsa Gençlerbirliği'nin oyuncusu derler. Bu da bizi mutlu eder. Bu saatten sonra Fenerbahçe değil 3 milyon, 5 milyon lira bile verse Soner'in transferine izin vermem" diye konuştu.

İlhan Cavcav, Eskişehirspor'u birçok kez izlemesine rağmen, bu takımdan 5 milyon Euro transfer bedeliyle Fenerbahçe'ye giden Alper'i hiç fark etmediğini ifade etti. Cavcav, "Eskişehirspor'u defalarca izledim ama Alper'i fark etmedim, gözüme çarpmadı. Umarım genç futbolcu yeni takımda başarılı olur. Basına göre Alper'in transfer bedeli 5 milyon Euro, ne yapar, 12 buçuk milyon lira. Bu çok büyük para" diyerek sözlerini tamamladı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler