SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kulusic ile 2 yıl daha!

Gençlerbirliği son haftalarda gösterdiği başarılı performansla dikkatleri çeken defansın başarılı ismi Ante Kulusic ile olan sözleşmesini 2 yıl daha uzattı.

Gençlerbirliği son haftaların defansta başarılı ismi Ante Kulusic ile 2 yıllık anlaşma yaptı. Başkent temsilcisi yöneticileri "21'lik emektarlar" Soner ve kaleci Özkan ile de "iyileştirmeyi" görüşüyor.

CANLI MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

[

MYNETSPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN](http://www.facebook.com/spormynet)

Başkent temsilcisi sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Hırvat futbolcusu Ante Kulusic ile 2 yıl taha devam etme kararı aldı. Ante Kulusic ile yapılan görüşmelerin ardından anlaşılırken, futbolcuya ilk yıl için 330 bin, ikinci yıl içinse 350 bin euro alacağı öğrenildi.

Hırvatistan Sibenic kentinde 1986 yılında doğan Ante Kulusic, ilk olarak geldiği kırmızı-siyahlı takımdan bir süreliğine Hacettepe'ye kiralanmış, sezon başında ise yeniden Gençlerbirliği kadrosuna dahil edilmişti.

"İYİLEŞTİRME GÖRÜŞMELERİ" Başkent temsilcisinde transfer çalışmalarının yanı sıra başarılı bir dönemin ardından genç futbolcuların sözleşmelerini iyileştirerek uzatma görüşmelerine de devam ediliyor.

Kırmızı-siyahlı yönetim, teknik direktör Fuat Çapa'nın raporu doğrultusunda, altyapıda yetişen 21 yaşındaki Soner ve yaştaşı Özkan'la görüşerek, belirledikleri sözleşme şartlarını ve ücretleri iletti.

Gençlerbirliği'nin "genç emektarlarının" takımda kalmak için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğu, ancak yönetimden de sözleşmelerinin iyileştirilmesi konusunda anlayış beklediği öğrenildi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler