SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sağlam'dan Fener'e gözdağı!

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Fenerbahçe maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, haftasonu oynayacakları Fenerbahçe maçınının keyifli bir mücadele olacağını belirterek, "Gerçeklerle yüzleştiğimiz zaman rakiplerimiz ile aramızda bulunan puan farkını kapatmamız gerekiyor. Bunun içinde kazanmamız gerekiyor" dedi.

[**MYNETSPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN

**](http://www.facebook.com/spormynet)

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe maçı hakkında konuşan Sağlam, kendileri için zorlu bir karşılaşma olacağını belirtti. Kazanmak için oynayacaklarını söyleyen Sağlam, "Rakibin de kazanmak için oynayacağı bir karşılaşma olacağından izleyenlere keyif verecektir" diye konuştu.

"KAZANMAK ZORUNDAYIZ"

Rakibin şu anda ligin lideri olduğunu hatırlatan genç teknik direktör, "Uzun süredir galibiyet serisi var. Güçlü bir rakibe karşı oynarken bizim için kolay maç olmayacak. Kazanmak zorundayız. Belki rakip için de çok güzel bir anlayış olacak. Biz de bu sezon bunun sıkıntılarını çok yaşadık. Karşınızda tamamen kapanan bir rakip olduğu zaman sıkıntılar ortaya çıkabiliyor. Bu yüzden, belki Fenerbahçe için de çok güzel bir karşılaşma olacak. Belki de bunu bekliyorlardır. Gerçeklerle yüzleştiğimiz zaman rakiplerimiz ile aramızda bulunan puan farkını kapatmamız gerekiyor. Bunun içinde kazanmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

"DEFANSTA SIKINTILAR ORTAYA ÇIKIYOR"

Takımın son durumu ile ilgili bilgi veren Sağlam, "Ömer ve Mustafa Keçeli'nin kart cezası var. Vederson'un da sakatlığı bulunuyor. Takımla antrenmanlara başladı ama sıkıntısı devam ediyor. Bu eksiklikleri göz önünde bulundurduğumuz zaman defans bölgesinde sıkıntılar ortaya çıkıyor. Kendi içimizde bunun çözümünü üretip sıkıntı oluşturmadan, maça kadar atlatmaya çalışıyoruz. İyi çalışıyoruz. Moralimiz de yerinde. İnşallah bizim için iyi bir maç olacak" dedi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler