SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursaspor'dan Adliye'ye çıkarma!

Bursaspor Kulübü Hukuk İşlerinden Sorumlu Yöneticisi Avukat Öztürk Yazıcı, Bursaspor'un yönetim kurulunun haksız şikayetlere maruz kaldığını belirtti.

Bursaspor yönetimi 29 Mart Salı günü 'Bursaspor Avukatlar Platformu' ile birlikte, yüzü aşkın avukatın katılımıyla Bursa Cumhuriyet Savcılığı'na dilekçe verecek.

[**MYNETSPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN

**](http://www.facebook.com/spormynet)

Suç duyuruları, şikayet dosyaları, savcılık ve mali polis soruşturmasıyla sıkıntılı günler geçiren Bursaspor'da hukuk alanında görülmemiş bir adım atılıyor. Yeşil beyazlı yönetim alınan karar doğrultusunda, Bursaspor Avukatlar Platformu, yöneticilerin avukatları ve Bursa Barosu Avukatlar platformu ile birlikte 29 Mart Salı günü saat 14.00'te Bursa Cumhuriyet Savcılığına dilekçe vermeye hazırlanıyor. Yüzü aşkın avukatın katılımıyla gerçekleştirilmesi planlanan hareket için yönetim kurulu da İbrahim Yazıcı önderliğinde tam kadro adliyeye geleceği öğrenildi.

AVUKAT ÖZTÜRK YAZICI: "AVUKATLAR YANIMIZDA OLACAK"

Bursaspor Kulübü Hukuk İşlerinden Sorumlu Yöneticisi Avukat Öztürk Yazıcı konuyla ilgili Doğan Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, Bursaspor'un yönetim kurulunun haksız şikayetlere maruz kaldığını belirtti. Bu konuda sessiz kaldıklarına dair yorumlar olduğunu, ancak yargıya saygılarından dolayı sessiz kaldıklarını belirten Yazıcı, "Yönetim kurulu arkadaşlarımıza iftira atan, hakka hakaret içeren çirkin söz ve söylemlere karşı dogal olarak suç duyuruları ve tazminat davaları açma düşüncesi fiiliyata dönüşüyor. Pazartesi gününden itibaren Bursaspor Kulübü yönetimi her türlü basın yoluyla, dava yoluyla ve şikayet yoluyla haksız saldırılarda bulunan kişilere karşı Cumhuriyet Savcılığı'na şikayetler ve tazminat davaları salı günü açılmaya başlanacak. Bursasporlu avukatlar platformu, gönüllü avukatlar, yönetim kurulu üyelerinin avukatları ve bu konuda destek veren hukukçular salı günü Cumhuriyet Savcılığı'na yapacağımız başvurularda yanımızda olacaklar" dedi.

KİŞİ BAŞKASINI KENDİSİ GİBİ BİLİRMİŞ

Avukat Öztürk Yazıcı sözlerini şöyle sürdürdü; "Bize diyorlar ki 'Ateş olmayan yerden duman çıkmaz'. Ben de diyorum ki bu söz dedikoduların hakim olduğu bir sözdür. 'Kişi başkasını kendisi gibi bilirmiş' sözü daha asil duran bir söz olacaktır. Soruşturma sonuna kadar herkes sabretsin. Sessizliğimiz asaltimizden ileri geliyor. Bursaspor'un bu olaylarla gündeme gelmesini istemiyoruz. Kaldı ki bir olay yok. Yönetimde kaos falan da yok. 14 yöneticiden 13 yönetici ve başkan birlik içerisinde. Teknik ekibiyle birlik içerisinde. Mesut beyin muhalif bayrağı açmak kendi tasarrufuydu. Kahve dedikodularını savcılığa aktarmak kendi tasarrufuydu. Bunun için onun adına da üzgünüm. Yönetimde herhangi bir problem yok."

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler