SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İspanyollar şaşkına döndü!

Fenerbahçe'nin 3-1 kazandığı Diyarbakırspor maçını canlı olarak yayınlayan Canal Desportes'in spikerleri ilginç yorumlarda bulundular.

Fenerbahçe'nin 3-1 kazandığı Diyarbakırspor maçını canlı olarak yayınlayan Canal Desportes'in spikerleri ilginç yorumlarda bulundular.

Diyarbakır-Fenerbahçe maçını naklen yayınlayan Canal Desportes'in yorumcuları, maçı tatil etmeyen hakem Suat Asrlanboğa'ya ateş püskürdü, "Sahaya her türlü cisim atıldı. Atılmadık bir insan vardı, o da sahaya girdi" dediler İspanya'da geçen sezon sadece Fenerbahçe'nin maçları naklen yayınlanırken, bu sene üç büyüklerin karşılaşmaları Canal Desportes'ten verilmeye başlandı.

Yayınlar, "La liga Turca " anonsuyla duyurulurken, önceki gün gösterilen Diyarbakır-Fenerbahçe maçındati olaylar İspanyolları şoke etti. Karşılaşmayı yöneten hakeme ateş püsküren yorumcular, sahaya taş atılması sonucu bu maçı tatil etmeyen hakemi basiretsizlikle suçladılar.

İspanyol yorumcular, hayatlarında gördükleri en karmaşık maç olarak niteledikleri karşılaşma için, "Sahaya her türlü cisim atıldı, atılmadık bir insan vardı, o da sahaya girdi. Hakem ise hiçbir şey olmamış gibi karşılaşmayı devam ettirdi. Televizyon kameralarının göstediği yöneticiler ise gülüyorlardı. Böyle bir maçı ömrümüz boyunca anlatmadık" dediler.

Daum daha iyi Fenerbahçe'yi geçen yıla göre oldukça diri bulan İspanyollar, sık sık Aragones ile Daum karşılaştırması yaptı. Alman hocanın Aragones'e oranla takımı değişik bir havaya soktuğunu savunan yorumcular, sarı-lacivertlilerin şampiyon olabileceğini iddia ettiler. Yorumcular, futbolcularla Daum arasındaki duygunun, Aragones'te olmadığını, futbolcuların hocasına karşı sıcaklığının hissedildiğini söylediler.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler