SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursaspor'a 'Sağlam' uyarı!

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Bursaspor'da hazırlıklar sürüyor.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak Bursaspor, hazırlıklarına devam etti. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, oyuncularını topa sahip olmaları konusunda sık sık uyardı.

Özlüce Tesisleri'nde Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Düz koşularla başlayan antrenmanda, futbolcular 5'e 2 çalışmanın ardından dar alanda minyatür kalelerde çalıştı. Antrenmanın son bölümünde ise yarı sahada çift kale maç ile sona erdi.

"TOPA SAHİP OLMADAN KAZANMA ŞANSIMIZ YOK"

Dar alanda yapılan pas pres çalışmasında Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam damgasını vurdu. Oyuncularını uyaran Sağlam, "Oynayarak topa sahip olmalısınız. Topa sahip olmadan kazanma şansımız yok. Aynı Ankaragücü maçındaki gibi. Burada yapılan hataları maçlarda da yapıyorsunuz. O kadar maç seyrediyorsunuz hala da hata yapmaya devam ediyorsunuz" dedi.

Antrenmana Milli Takımlarda bulunan Kenny Miller ve Altidore ile ülkesinin milli takımında jübilesini yapacak olan kaleci Ivankov katılmadı. Kart cezalısı olan ve sakatlığı bulunan Mustafa Keçeli de takımdan ayrı çalıştı. Bursaspor akşam saatlerinde yapacağı antrenman ile Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler