SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ve Sağlam açıkladı...

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, genç oyuncu Sercan Yıldırım'ın Lokomotif Moskova'ya transfer olduğunu açıkladı.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sercan Yıldırım'ın transferiyle ilgili açıklamada bulunan Sağlam şunları söyledi:

Sercan ile alakalı dün soru sorulmuştu. Okul çıkışındaki o zaman diliminde bir olumsuzluk vardı. Sonraki dönemde iki kulüp arasındaki o olumsuzluk ortadan kalktı ve Sercan Rusya'ya gitti. Kendi görüşmelerini yapacak.

İki kulüp anlaştı. Eğer kendisi de anlaşırsa Sercan Türk futbolunu ve Bursa'yı inşallah Rusya'da temsil edecek. Kendisi için de, kulüp için de inşallah hayırlı bir iş olmuştur. Sercan sevdiğimiz bir kardeşimizdi ve performansıyla elinden geldiğince katkı sağlamaya çalıştı. Biz bu konuda kulüpler anlaşırken tabii bizim de onayımız oldu. Gitmesine biz de onay verdik.

Fiyatlarla alakalı benim geçmiş dönemde kim ne istedi, kim ne kadar verdi bilgim yok ama bugünkü şartlarda bu transferin bizim tarafımızdan da onaylandığını söylemek isterim. Başkanımız bana da sordu, hatta 'Hocam biz fiyatta anlaşırız ama senin fikrin önemli. Bugünkü oluşan durum neticesinde ve ortam gereği de gitmesinde bir sakınca görmedik. Hem kendi menfaati hem de kulüp menfaati açısından. Gitmesinin daha hayırlı olacağından bu transfere onay verdik.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler