SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Sercan'ın hedefindeki lig!

Bursaspor'un yıldız futbolcusu Sercan Yıldırım, hedefindeki ligi açıkladı.

Bursaspor'un yıldız futbolcusu Sercan Yıldırım, takımda forma giymenin eskisi kadar kolay olmadığını belirterek, yedek kalmanın kendisini üzmediğini, daha çok motive ettiğini söyledi.

"FORMA ASLANIN AĞZINDA"

Yeni transfer Kenny Miller'in gelmesiyle formanın aslanın ağzında olduğunu ifade eden Sercan, "Artık her şey zorlaştı. Bursaspor formasını giymek o kadar kolay değil. Takımda forma savaşı var. Her oyuncu kendi mevkisindeki oyuncularla rekabet ediyor. İyi olan formayı alacak. Ertuğrul hocamızda forma konusunda adaletli davranıyor. O konuda bir sıkıntı yok. Daha çok çalışıp formama yeniden kavuşmak için çabalıyorum" diye konuştu. Yedek kalma konusunda bir stres yaşamadığını belirten Sercan, Avrupa'da bir numara olan oyuncuların bile zaman zaman yedek kalabildiğini, yedek kaldığı için üzülmek yerine daha fazla çalışma azminin geldiğini söyledi.

"SABREDEREK MUTLU SONA ULAŞACAĞIZ"

Ligde Trabzonspor ile Bursaspor arasında oluşan 2 puanlık farkın kapanamayacak bir durum olmadığını vurgulayan genç golcü, "Bursaspor olarak şampiyonluğa olan inancımız hiç eksilmedi. Geçen sene de bu tarz durumlar oldu. Ama mutlu sona biz ulaştık. Bu da inancın ve azmin bir neticesi. Bu sene de sabredeğiz. Her maçı sanki şampiyonluk maçıymış gibi oynuyoruz. Oynayacağımız maçları alıp önümüze bakıyoruz" diye konuştu.

"İSPANYA'DAN BAŞKA YERDE OYNAMAM"

Transfer konularında çok ciddi polemikler oluşturulduğunu belirten Sercan, "Transfer konusunda her zaman söyledim ama yine de bazı basın organlarında yazılıp çiziliyor. Öncelikle ben ya Bursaspor'da oynayacağım ya da İspanya'da bir kulüpte oynayacağım. Türkiye'de Bursaspor haricinde bir takımda oynamayı düşünmüyorum. Eğer kulübüm de izin verirse sezon sonunda İspanya'dan teklif olması halinde önümüzdeki sene İspanya'da top koşturacağım" şeklinde konuştu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler