SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Daum ile yeniden doğdular!

Sezona hızlı başlayan, lig ve Avrupa'da hedefine firesiz devam eden Fenerbahçe'de yüzler gülüyor.

Sezona hızlı başlayan, lig ve Avrupa'da hedefine firesiz devam eden Fenerbahçe'de yüzler gülüyor. Yeni transferleriyle kadrosunu güçlendiren sarı lacivertli takımda geçen yılı hayal kırıklığı içinde geçiren 4 futbolcu ortaya koyduğu performans ile alkışlanıyor. Daniel Güiza, Kazım Kazım, Emre Belözoğlu ve Önder Turacı, yeni teknik direktör Christoph Daum yönetiminde hayat buldular.
Formunun zirvesinde

İspanya Ligi gol kralı olarak Fenerbahçe'ye transfer olan ancak ilk sezonunda taraftarın beklentisine cevap veremeyen Daniel Güiza attığı gollerle kendini buldu. İlk yılında sakatlıklar nedeniyle istikrarsız grafik çizen Emre Belözoğlu formunun zirvesine çıktı. Tecrübeli oyuncu Galatasaray'daki temposuna ulaştı ve takıma katkısıyla taraftarların gözbebeği halinde geldi.

Kazım büyülüyor

Luis Aragones döneminde zaman zaman 18 kişilik kadroya bile alınmayan Kazım Kazım, Christoph Daum'un bankosu oldu. Sağ kanatta her geçen daha etkili oynamaya başlayan genç futbolcu Sivasspor maçında attığı golle takımının galibiyetinde önemli rol oynadı. Son iki yıldır yedek kulübesinden kurtulamayan Önder Turacı da bu yıl formasını kaptı ve her geçen gün daha iyi oynuyor.

Daha iyi olacağız

Üç yıl üst üste şampiyonluk hedefi ile yola çıkan sarı lacivertli takımın sezona iyi başlamasından mutluluk duyan teknik direktör Christoph Daum, bir kaç hafta sonra daha iyi duruma geleceklerini söylüyor. Alman çalıştırıcı geniş kadro içinde her futbolcunun forma şansı bulunduğuna dikkat çekerek, Tempomuz daha da yükselecek. Futbolcularımın çalışma arzusu beni umutlandırıyor dedi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler