SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çok güzel hareketler bunlar

Fenerbahçe Kulübü, ezeli rakipleri Galatasaray'ın eski başkanı Özhan Canaydın'ın vefatı nedeniyle tüm tesislerdeki bayraklarını yarıya indirdi.

Fenerbahçe Kulübü, ezeli rakipleri Galatasaray'ın eski başkanı Özhan Canaydın'ın vefatı nedeniyle tüm tesislerdeki bayraklarını yarıya indirdi.

[

FENERBAHÇE YOLU 'YARI'LADI (TIKLAYIN)](http://spor.mynet.com/haber/fenerbahce-yolu-yariladi/21915)

[

EMRE SAKATLANDI, DERBİDE OYNAYACAK MI? (TIKLAYIN)](http://spor.mynet.com/haber/emre-derbi-oncesi-sakatlandi/21936)

Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Fenerbahçe Kulübü'nün, ebedi dostu ve ezeli rakibi Galatasaray camiasının acısına ortak olduğu belirtilerek, "Başta Fenerbahçe Kulübü Can Bartu, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis ve Faruk Ilgaz Tesisleri olmak üzere Fenerbahçe Kulübü'nün tüm tesislerinde, sarı-lacivertli bayraklar yarıya indirilirken, Özhan Canaydın'ın ölümünden duyulan üzüntü paylaşıldı" denildi.

Hatırlanacağı üzere Beşiktaş'ta da Canaydın'ın vefatı nedeniyle idmanda 1 dakikalık saygı duruşu yapılmıştı.

CANAYDIN'A ALKIŞ

Özhan Canaydın'ı Fenerbahçeli taraftarlar da unutmadı. Manisaspor maçı öncesi Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın bütün tribünleri Canaydın'ı alkışladı. Taraftarlar, İstiklal Marşı'nın ardından Canaydın için yapılan saygı duruşu tamamlanana kadar merhumu ayakta alkışladı.

"MEKANIN CENNET OLSUN CENTİLMEN BAŞKAN"

Fenerbahçeli taraftarlar, Canaydın için pankart da açtı. Taraftarların maraton tribününün üst bölümünde korkuluklara astıkları pankartta "Mekanın cennet olsun centilmen başkan" yazısı yer aldı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler