SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursaspor taraftarlarına müjde!

Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu'nun maç bilet fiyatlarında ikinci bir karara kadar, yüzde 50 indirime gittiği bildirildi.

Bursaspor'dan maç bileti fiyatlarında yüzde 50 indirim yaptı. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor ile lig ve Türkiye Kupası'nda oynanacak maçların bilet fiyatları ise daha sonra belirlenecek.

[

MYNETSPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN](http://www.facebook.com/spormynet)

CANLI MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, 2011-2012 futbol sezonunda ülke çapında Türk futbolunda yaşanan olumsuzluklar ve takımın her zamankinden daha çok desteğe ihtiyaç duyduğu bu günlerde Yönetim Kurulunun maç bilet fiyatlarında ikinci bir karara kadar yeniden düzenleme yapma gereği duyduğu belirtildi.

Açıklamada, bilet fiyatlarına ilişkin açıklamada, "Buna göre, açık kale arkası tribünü bileti 10'dan 5 TL'ye, kapalı kale arkası tribünü bileti 20'den 10 TL'ye, maraton tribünü bileti 30'den 20 TL'ye, kapalı tribün bileti 100'den 50'TL'ye, VIP tribünü 2-6.sıra bileti 200'den 100 TL'ye, VIP tribünü 1. sıra bileti 300'den 150 TL'ye indirilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor ile lig ve Türkiye Kupası'nda oynanacak maçların bilet fiyatlarının ise daha sonra belirleneceği bildirilen açıklamada, "2011-2012 futbol sezonunda kombine bilet alan taraftarlarımızın mağdur olmamaları için, bu yıl kombine bilet almış olan taraftarlarımıza önümüzdeki sezonun kombine bilet fiyatlarında yüzde 25 indirim yapılacaktır. Taraftarlarımızın, kulübümüzün her hal ve şartta yanında olacağına, olumsuzlukları hep destek ve tam destek prensibi ile hep birlikte aşma konusunda her zamanki gibi lider ve örnek olacağına inancımız tamdır." denildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler