SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eskişehir maçı bardağı taşırdı!

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında oynanan Bursaspor-Eskişehirspor maçında yaşanan olaylar ve Bursa kulübüne verilen para cezası, yeşil-beyazlı yönetimi harekete geçirdi.

Bursaspor'da, Eskişehirspor maçında sahaya giren taraftarların çıkardığı olaylar sebebiyle alınan 145 bin liralık ceza, yeşil-beyazlı yönetimi harekete geçirdi. Bursa Atatürk Stadyumu'nda maraton tribününe tel örgü, misafir takım tribününe ise şeffaf plastik yapılacak.

Taraftarlarının küfür ve saha olayları sebebiyle yüksek para cezasına çarptırılan Bursaspor'da Eskişehirspor maçının ardından alınan 145 bin TL'lik ceza bardağı taşırdı. Bursa Emniyet Müdürlüğü ile durumu görüşen Bursaspor Yönetimi yaşanan sıkıntıyı aktardı.

ALİ OSMAN KAHYA'DAN YAKIN TAKİP

Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Fenerbahçe maçının sonrasında kurmayları ile bir araya gelerek Atatürk Stadyumu çevresinde incelemelerde bulundu. Maçın hemen ardından stadın bütün bölümlerini tek tek gezen Kahya, bilgi aldı. Bursa Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, stadın eksiklerini bir rapor halinde kulübe sunacak.

"BU DURUMDAN HEM BİZ, HEM KULÜP RAHATSIZ OLDU"

Eskişehirspor maçının ardından sahaya atlayan taraftarların hoş bir görüntü oluşturmadığını söyleyen Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, "Bu durumdan hem biz, hem kulüp rahatsız oldu. Oradaki taraftarın ne yapacağını bilemiyoruz. Her türlü insan stada geliyor. Bunun önüne geçmek için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Bursaspor bu şehrin adeta gözbebeği" dedi.

MARATON TRİBÜNÜNE TEL ÖRGÜ GELİYOR

Türkiye'de taraftarın önünde tel olmayan ender statlardan biri olan Bursa Atatürk Stadyumu bu ünvanını ise kaybetmek üzere. Maraton tribününden sahaya atlayan taraftarların önüne geçmek için yeniden tel örgü çekileceği öğrenildi. Açık tribün ile misafir takım taraftarları arasında sürekli yaşanan gerginliğin ise şeffaf bir plastik ile önüne geçilmesi hedefleniyor. Projelerin yakın zamanda hayata geçirileceği bildirildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler