SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"O formayı giyeceğim"

Fenerbahçeli Andres Santos, ülkesinden bir gazeteciye yaptığı açıklamada Dünya Kupası'na gitme umudunu koruduğunu söyledi.

Fenerbahçeli Andres Santos, ülkesinden bir gazeteciye yaptığı açıklamada Dünya Kupası'na gitme umudunu koruduğunu söyledi.

Terra dergisinin internet sitesinde Brezilyalı gazeteci Luciano Borges'e bazı açıklamalar yapan Andre Santos, Dunga'nın kendisini son zamanlarda kadroya almamasının İstanbul'daki seks skandalıyla bir ilgisi olmadığını ve Mayıs'ta açıklanacak 23 kişilik kadroda yer alma umutlarını sürdürdüğünü söyledi.

İlk olarak Antalyaspor maçında attığı golden söz eden A.Santos, "Boşluğu görür görmez ilerledim. Güzel bir gol oldu," dedi.

"İDEAL KİLOMDAYIM"

Fiziksel olarak çok iyi durumda olduğunu da belirten Brezilyalı oyuncu, "İdeal kilomda olduğumu düşünüyorum. Boyum 1.80 ve 82,5 kiloyum. Kendimi çok iyi hissediyorum. Bu sezon Fenerbahçe'nin 24 maçından 21 tanesinde oynadım ve beş tane de gol attım," dedi.

Attığı golün Brezilya kanallarında sık sık gösterildiğinin hatırlatılması üzerine Santos, Türkiye liginin Brezilya'da izlendiğinden söz ederek, Alex, Diego Lugano, Elano, Jo ve Deivid gibi oyuncular sayesinde Süper Lig'in ilgi çektiğini söyledi.

UMUDU SÜRÜYOR

Andre Santos, Brezilya milli takımının Dünya Kupası kadrosuna çağrılıp çağrılmayacağı konusunda ise, "Dünya Kupası'nda oynama umudum sürüyor. Ülkemin formasını giymek istiyorum ve bu konuda umutluyum. Kadro açıklanana kadar elimden geleni yapacağım," dedi.

Brezilya'nın hocası Dunga'nın son hazırlık maçlarının kadrosuna kendisini niye çağırmadığı konusunda ise genç oyuncu, "Bence Dunga farklı denemeler yapıyor takımla ilgili. Henüz ideal kadrosunu oluşturmadı. Beni kadroya alıp almayacağını bilmiyorum ama aksi yönde bir şey söylemedi. Ben özellikle Konfederasyon Kupası'nda tüm maçlarda oynadım ve iyi bir izlenim bıraktığımı düşünüyorum" diye konuştu.

SEKS SKANDALI

Brezilyalı yıldız, saha dışı sebeplerin ve İstanbul'da yaşanan seks skandalının Dunga'nın kararında etkili olduğu yolundaki söylentilerle ilgil de şunları söyledi:

"Saha dışı bir sebep olduğunu sanmıyorum. Dunga benim iyi bir profesyonel olduğumu biliyor. O şu anda denemelerine devam ediyor ama en sonunda en doğru kararı vereceğinden eminim. Seks skandalıyla ilgili çıkan haberler doğru değil. Teknik direktörümüz Christoph Daum bana destek veriyor ve Fenerbahçe kulübü de bu haberlerin asılsız olduğuna hükmetti. Ayrıca Dunga da bir söyleşisinde oyuncuların saha dışında neler yaptıklarıyla ilgilenmediğini söylemişti."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler