SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bursa ile Samsun 64. kez..!

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında 21 Kasım Pazartesi günü, Samsunspor'la, Bursa Atatürk Stadyumu'nda 64. randevusuna çıkacak.

1965-66 sezonundan bu yana yaşanan 46 yıllık rekabette taraflar, şimdiye kadar Süper Lig'de 54, İkinci Lig'de 4, Türkiye Kupası'nda da 5 kez karşı karşıya geldi.

[

MYNETSPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN](http://www.facebook.com/spormynet)

CANLI MAÇ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Geride kalan 63 müsabakadan 24'ünü Bursaspor kazanırken 18 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı, 21 maçta ise sevinen taraf Samsunspor oldu. Süper Lig'de, Bursaspor'un attığı 74 gole Karadeniz temsilcisi bir eksikle, 73 golle karşılık verdi.

İkinci Lig'de ise iki takım 4 kez kozlarını paylaştı. 2 maçı kazanan Bursaspor, 1 maçtan yenik ayrılırken 1 maç da berabere bitti. Bursaspor, 4 maçta rakip fileleri 5 kez havalandırırken, 3 gole ise engel olamadı.

Türkiye Kupası'ndaki 5 maçta da yeşil-beyazlı takım galibiyetlerde rakibine üstünlük kurdu. 2 maçı Bursaspor kazanırken, 2 maç berabere bitti. Samsunspor, 1 maçı kazanmayı başarırken attığı 4 gole karşı kalesinde 5 gol gördü.

YEŞİL BEYAZLILAR, SAHASINDA ÜSTÜN Bursaspor, Samsunspor ile sahasında oynadığı maçlarda da rakibine ciddi anlamda üstünlük kurmuş durumda.

Bursa'daki maçların 18'i yeşil-beyazlı takımın lehine sonuçlanırken, 5 maçta taraflar yenişemedi, 8 maçı ise konuk Samsunspor kazandı. Yeşil-beyazlılar, Bursa'da Samsunspor kalesine 48 gol gönderirken, fileleri ise 25 kez havalandı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler