SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ve Drogba kararını verdi!

Galatasaray'ın peşinde olduğu Chelsea'nin forveti Drogba, kariyeriyle ilgili kararını verdi.

Galatasaray'ın peşinde olduğu Chelsea'nin forveti Didier Drogba'nın kariyerini Londra kulübünde bitireceği öğrenildi. Fernando Torres'in gelişiyle gözden çıkarıldığı iddia edilen Chelsea'nin forveti Didier Drogba'nın sözleşmesinin uzatılacağı kaydedildi.

[

MYNETSPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN](http://www.facebook.com/spormynet)

[

SPOR TOTO SÜPER LİG'DEN SON GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN](http://spor.mynet.com/sportv/)

Fildişi Sahilli oyuncunun 57 milyon Euro ile İngiltere transfer rekorunu kıran Fernando Torres'in gelişi nedeniyle gözden çıkarılacağı iddia ediliyordu. Ancak The Sun'ın kulüp içerisinden ulaştığı bir kaynak, "Yeni teknik direktör göreve atanır atanmaz ilk yapılacak şey Drogba'nın sözleşmesini uzatmak olacak. Kulübün onu göndermek istemesine imkan yok, dünyanın en iyi forvetlerinden biri" dedi.

Torres'in kötü form düzeyi (12 maçta 1 gol), 33 yaşındaki oyuncunun vazgeçilmez olduğu anlamına geliyor. İsmi belirtilmeyen kaynak, sözlerine "Didier satılır ve Torres gol kısırlığına devam ederse çıkacak protestoları hayal edebiliyor musunuz? Karar verildi, en iyisi ikisini birden takımda tutmak" şeklinde tamamladı.

Mevcut sözleşmesi 1 yıl daha devam eden ve haftalık 150 bin Euro maaş alan oyuncunun ismi Real Madrid ve Tottenham ile de anılıyordu. Şu anda ise ücretini artırıp sözleşmesini 2013'e kadar uzatması bekleniyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler