SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cimbom, Granqvist'i bitiriyor!

Ligde oynadığı 32 maçta attığı 12 golle takımın en skorer 2. ismi olan İsveçli savunma oyuncusuyla ilgili hazırlanan raporlarda, "Fizik ve mücadele gücü yüksek, Türkiye Ligi'ne çok uygun bir futbolcu" yorumları yer aldı.

Transfer çalışmalarında özellikle İsveçli oyuncuların üzerinde duran Galatasaray'ın hedefindeki isimlerden biri de Andreas Granqvist. 26 yaşındaki oyuncu, Hollanda Ligi'nde normal sezonu 5. sırada bitiren Yeşil-Beyazlılar'da en büyük çıkış yapan isim oldu.

[

MYNETSPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN](http://www.facebook.com/spormynet)

[

SPOR TOTO SÜPER LİG'DEN SON GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN](http://spor.mynet.com/sportv/)

Ara transfer döneminde adı Fenerbahçe'yle anılan İsveçli stoper, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, "Galatasaray'dan yetkililer beni birçok maçta izledi" demişti. Gerçekten de Cüneyt Tanman'ın başında olduğu scout ekibinden 4 farklı kişinin, 4 maçta başarılı oyuncuyu izlediği ortaya çıktı.

Bonservisi 5 milyon Euro

Andreas Granqvist'le ilgili raporlar düzenli olarak Cüneyt Tanman'a iletildi. Bu raporlarda yer alan ifadelerse hemen hemen aynı oldu: "Fizik gücü yüksek, sert futbolu seven bir oyuncu. Hava toplarında hatasız. Ayrıca uzun boyu sayesinde rakip kalede büyük tehlike yaratıyor. Mücadeleci bir yapısı var. Her yönüyle, Türkiye Ligi'ne uygun bir savunma oyuncusu." Granqvist, Hollanda Ligi'nde bu sezon 32 maçta forma giyerken, tam 11 gol kaydetti ve takımın en skorer 2. ismi oldu. Bu sezon Groningen'den ayrılmayı düşünen 26 yaşındaki stoper için Hollanda ekibi 5 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli belirledi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler