SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Trabzon'un asıl hedefi Kanoute!

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Klose için yapılan transfer girişimlerinin ardından gözünü İspanya'ya çevirdi. Romaric'i transfer etmek için İspanya'ya gitmeye hazırlanan Şener'in asıl hedefinin Sevilla'nın yıldız ismi Kanoute olabileceği belirtildi

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Teknik Direktör Şenol Güneş'le koordineli olarak takımı flaş transferlerle güçlendirmek adına çalışmalarını sürdürüyor.,

[

MYNETSPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN](http://www.facebook.com/spormynet)

[

SPOR TOTO SÜPER LİG'DEN SON GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN](http://spor.mynet.com/sportv/)

İlk olarak Sevilla'dan Zokora'yı transfer ederek adından söz ettiren Şener, ardından Brezilyalı genç futbolcu Henrique ile anlaşmaya vardı.

Sevilla'nın yıldız isimlerinden Romaric'i transfer etmek için de İspanya'ya uçacak olan Başkan Sadri Şener'in asıl hedefinin Frederic Kanoute olduğu öğrenildi.

Fransız ve İspanyol basını da Başkan Şener'in Kanoute'yi çok istediği yönünde bazı haberlere yer verdi.

KANOUTE, SEVILLA'DAN AYRILMAK İSTİYOR

Fransız basınında yer alan habere göre 6 sezondur Sevilla formasını giyen 33 yaşındaki yıldız futbolcunun artık takımdan ayrılmak istediği ve Trabzonspor ile görüşme halinde olduğu vurgulandı.

Kanoute'yle ayrıca Al Saad kulübünün de yakından ilgilendiği ancak Sevilla kulübüyle iyi ilişkileri bulunan Başkan Sadri Şener'in bu transferi sonlandırmaya çok yakın olduğu belirtildi.

Eski takım arkadaşı Zokora'nın, Trabzonspor'a transfer olduktan sonra gördüğü yakın ilgiden de haberdar olan Kanoute'nin, Müslüman bir ülke oluşu nedeniyle de Türkiye'ye gelmeyi çok istediği vurgulandı.

PAWEL BROZEK REKABETE HAZIR

Yurt dışında forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor'da Polonyalı forvet oyuncusu Pawel Brozek'in milli takımın forması altında sergilediği başarılı performans büyük beğeni topladı.

Polonya Milli takımı ile Arjantin Milli takımı arasında oynanan ve 1-1 eşitlikle devam eden maçın 56. dakikasında oyuna giren ve 67. dakikada takımına galibiyeti getiren golü atan Pawel Brozek, yeni sezon öncesi umut verdi.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında transfer edilen ancak fazla forma şansı bulamayan futbolcu, Polonya basınına yaptığı açıklamada, yeni sezonda formayı kapacağını ve bir daha bırakmayacağını söyledi.

Transfer çalışmalarından haberdar olduğunu da belirten Pawel Brozek, "Trabzonspor büyük bir takım. Tabi ki her mevkide fazlasıyla alternatifi olacaktır. Burada önemli olan kendinize güvenmeniz. Ve bu güven şu anda bende fazlasıyla var" dedi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler