SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Selçuk İnan konuştu!

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer listesinde ilk sıralarda bulunan Selçuk İnan, Trabzonspor ile sözleşme yenilemek istiyor.

Trabzonspor ile sözleşmesi biten Selçuk İnan'ın gelecek sezon hangi kulübün formasını giyeceği tam bir bilmeceye döndü. Bonservis bedeli bulunmayan ve bu nedenle ezeli rakipler Galatasaray ile Fenerbahçe'nin yanı sıra Avrupalı kulüplerin de iştahını kabartan milli futbolcu ciddi bir kararsızlık yaşıyor.

[

MYNETSPOR'U FACEBOOK'TAN TAKİP EDİN](http://www.facebook.com/spormynet)

[

SPOR TOTO SÜPER LİG'DEN SON GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN](http://spor.mynet.com/sportv/)

Trabzonspor Yönetimi, sözleşmesini uzatarak Selçuk'u kadroda tutmanın hesaplarını yapıyor, ancak tecrübeli futbolcunun kariyerini yurt dışında veya İstanbul'un devlerinden birinde sürdürmeyi düşündüğü öğrenildi.

Bir süredir İspanyol ekibi Sevilla'nın gündeminde bulunan Selçuk'un, Avrupalı iki kulüpten daha cazip teklifler aldığı kaydedildi. Bu sezon ortaya koyduğu performansla alkış toplayan Selçuk'un gelecek hafta kesin kararını vereceği vurgulandı.

"AVRUPA'DAN 2-3 TEKLİF GELDİ"

Selçuk İnan'ın menajeri Batur Altıparmak, Radyospor'a yaptığı açıklamada tekliflere göre karar vereceklerini bildirdi. Altıparmak, "Önümüzdeki hafta Selçuk'la ilgili bazı şeyler netleşecek. Selçuk'un ismi daha önce Fenerbahçe ile anılıyordu. Şimdi ise Galatasaray'ın gündeminde. Her şeyin hayırlısı, ama şu an için hiçbir şey yok. Selçuk'un önceliği hala Avrupa. 2-3 kulüpten teklif var. Pazartesi günü bunları konuşacağız" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor ile görüşebileceklerini de bildiren Altıparmak, "Kulüpten gelen görüşme talebi yok, ama Trabzonspor'la da konuşabiliriz" açıklamasını yaptı.

"GÖRÜŞMELER VAR"

İstanbul'a gelen Selçuk İnan önceki gün takım arkadaşı Burak Yılmaz'la, Astoria Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözdesi olan milli oyuncu, "Galatasaray gündemde, fakat resmi bir teklif almış değilim. Fenerbahçe ile de görüşmeler var" dedi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler