SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Kahraman' Toraman ameliyat oluyor!

Denizlispor'la oynanan şampiyonluk maçında müthiş bir performans sergileyen ve golünü atan İbrahim Toraman, Almanya'da bıçak altına yatacak.

Denizlispor'la oynanan şampiyonluk maçında müthiş bir performans sergileyen ve golünü atan İbrahim Toraman, Almanya'da bıçak altına yatacak.

Ligin ikinci yarısında sakat sakat oynayan tecrübeli oyuncu, "Çok çalıştık ve inandık. Yürekten inanınca, her şey gerçekleşiyor. Bu inancımızı artık yitirmek istemiyoruz. Attığım golde de o inançla vurdum. Yoksa bu gol, benim tarzım olan gollerden değildi" ifadesini kullandı.

Yusuf: "Arkadaşlarım beni hiç aratmadı"

Cezası nedeniyle Denizlispor karşılaşmasında forma giyemeyen Yusuf, "Maç öncesinde arkadaşlara, 'Benden bu kadar. Artık gerisi size kalmış. İşi bitirin' demiştim. Sağolsunlar, beni kırmadılar! Şaka bir yana, gerçekten ligi çok iyi bir futbolla ve galibiyetle tamamladık. Şampiyonluk herkese hayırlı olsun. Zorlandık, ter döktük, mücadele ettik ve hakettiğimiz şampiyonluğu elde ettik. Taraftarlarımıza hediye ediyoruz" dedi.

Holosko'dan mutlusu yok

Denizlispor maçında verdiği sözü tutan ve Beşiktaş'ın ilk golüne imzasını atan Holosko, dört köşe. Türkiye'de ilk kez şampiyonluk sevinci yaşayan Slovak oyuncu, "Bir yıllık emeğimizin karşılığını iki kupayla almak bizim için büyük gurur. Umarım, bu başarımızı Avrupa'ya ve gelecek sezonlara da taşırız" ifadesini kullandı. Eşi ve yeni doğan çocuğu Sophia ile bugün ülkesine gidecek olan yıldız futbolcu, "Bu yıl evlilik ve Sophia bana çok uğurlu geldi" diyerek sözlerini tamamladı.

Kartal Yuvası dolup, taşıyor

Beşiktaş'ın lisanslı ürünlerini, taraftarlarla buluşturan Kartal Yuvası mağazaları, Kara Kartallar'ın şampiyonluğu sonrasında futbolseverlerin akınına uğradı! Siyah-Beyazlı taraftarların forma almak için birbirleriyle yarıştıkları ve kulübün böyle bir şampiyonluğun ardından büyük gelir elde ettiği dile getirildi. Bu arada piyasaya sürülen 'Şampiyonluk bizim, kupa bizim' tişörtlerine de taraftarların ilgi gösterdiği kaydedildi

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler