SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Gol kralı olacağım"

Kara Kartal'ın geçen sezonki çifte şampiyonluğunda Mert Nobre "Artık hiçbir sıkıntım kalmadı. Bu sene de şampiyon olacağız. En az 22-23 gol atacağım, kral olacağım." diye konuştu.

Kara Kartal'ın geçen sezonki çifte şampiyonluğunda Mert Nobre önemli rol oynamıştı. İkinci kaptanlık görevini başarıyla yerine getiren ve hırsıyla taraftarların gönlünde taht kuran Nobre, "Geçen sene çok sakatlıklar yaşadım. Tüm olumsuzluklar üstüste geldi. Ülkemde, Ronaldinho'nun da gittiği doktora tedavi oldum. Artık hiçbir sıkıntım kalmadı. Bu sene de şampiyon olacağız. En az 22-23 gol atacağım, kral olacağım. Bundan hiç şüphem yok" diye konuştu.

Her futbolcunun sıkıntılı dönemleri olabileceğini söyleyen Nobre, "Bobo'nun da bazı sorunları var. Ancak kesinlikle ayrılmayacak. Bobo'yla sık sık konuşuyorum. Onun gibi bir futbolcuyla birlikte oynamak önemli" dedi.

'Keşke Ronaldo gelseydi'

Bir dönem Brezilyalı süperstar Ronaldo'nun isminin geçtiğini kaydeden Nobre, sözlerini şöyle tamamladı: Doğrusu Ronaldo'nun ismini duyunca, biz de çok heyecanlandık. Ancak transfer gerçekleşmedi. Keşke Beşiktaş'a gelseydi, bizim ve özellikle de genç futbolcular için çok iyi olabilirdi. Bizim hedefimiz Şampiyonlar Ligi. Bu doğrultuda transferler yapılıyor, çalışmalar devam ediyor. Umarım iyi futbolcular gelir ve takıma faydalı olurlar" diye konuştu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler