SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sinan Engin'den Fenerbahçe'ye şok sözler

Ünlü yorumcu Sinan Engin, gündeme dair görüşlerini Spor Arena'ya aktardı.

Ünlü spor yorumcusu Sinan Engin'in Spor Arena'ya önemli açıklamalarda bulundu. İşte Engin'in açıklamaları:

Igor Tudor sizce sezonu tamamlar mı? Fatih Terim, Galatasaray için çözüm mü?

Igor Tudor'un kaderi Beşiktaş maçına bağlı. Beşiktaş maçını kaybederse Tudor tuzla buz olur... Fatih Terim bana göre teknik anlam bir çözüm ama yönetim onu istemiyor. Şu anki yönetim Fatih hocaya hiç teklif götürmedi.

Ligin geride kalan kısmına baktığınızda şampiyonluk için hangi takımı favori görüyorsunuz?

Şampiyonluk favorim tartışmasız Beşiktaş, ligin en iyi kadrosuna sahip takımı Beşiktaş. En iyi kadro onlarda. Akhisar maçı çok enteresan maçtı. 8 tane gol pozisyonu var, girmedi mi girmiyor. Konsantrasyon düşüklüğü var ligde. Şenol Güneş'te de var Beşiktaşlı futbolcularda var. Nasıl olsa ligi götürürüz havası var takımda. Şenol Güneş de dahil. Bunun için de ideal 11'iyle çıkmıyor ligde. Porto maçı çok zor maç; beraberlik iyi sonuç. Hava da yağmurlu, kesinlikle beraberlik iyi diyorum.

Başakşehir büyüklere yine kök söktürüyor, sizce takımın sırrı nedir?

Başakşehir tamamıyla organize bir takım. Beşiktaş'tan daha iyi top oynuyor. Beşiktaş'ta daha çok yıldız var ama Başakşehir takım oyunu daha iyi oynuyor. Çok öne çıkan oyuncusu yok. Beşiktaş'ta Talisca var, Quaresma var. Başakşehir'de bazen Adebayor çıkıyor...Türkiye liginin en iyi top oynayan takımı Başakşehir, en iyi kadro ise Beşiktaş'ta var...

Fenerbahçe farklı galibiyetle üzerindeki kara bulutları dağıttı? Sizce sarı lacivertliler günü mü kurtardı, sezon sonuna kadar yarışta
varolur mu?

Fenerbahçe'nin Sivasspor galibiyeti yanıtlmasın. Fenebahçe bu maçı kazandı. Fenerbahçe'nin çok güçlü bir kadrosu yok. Fenerbahçe'nin ilk devredeki puan farkı 5-6 olursa şampiyonluk şansı devam eder. 9 puanlık farklar olursa da şampiyon filan olamaz Fenerbahçe.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler