SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Atletico Madrid - Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Atletico Madrid - Real Madrid maçı ne zaman oynanacak futbolseverler merak ediyor. Şampiyonlar Ligi Madrid derbisinde 3-0'ın rövanşında bir mucize gerçekleşecek mi? Vincente Calderon'da oynanacak Atletico Madrid - Real Madrid maçını Cüneyt Çakır yönetecek. Peki Atletico Madrid - Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Büyük maç şifresiz mi olacak?

Atletico Madrid ile Real Madrid, Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş karşılaşmasında bir kez daha karşı karşıya geliyorlar. Geçen hafta oynanan ilk maçta Real Madrid, Atletico Madrid'i Ronaldo'nun attığı goller ile 3-0 yenmeyi başardı ve yarın oynanacak rövanş karşılaşması öncesi büyük avantaj elde etti. FIFA kokartlı hakemlerden Cüneyt Çakır, Atletico Madrid ile Real Madrid takımları arasında 10 Mayıs Çarşamba günü oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçını yönetecek. İspanya'nın başkenti Madrid'deki Vicente Calderon Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmada Çakır'ın yardımcılıklarını, Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Mustafa Emre Eyisoy'un dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Ali Palabıyık ve Barış Şimşek olacak. Atletico Madrid - Real Madrid maçını Tivibu Spor'dan naklen yayınlanacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE FİNALE HANGİ TAKIMLAR ÇIKACAK?

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı turnuvasında İtalyan ekibi Juventus, yarı final rövanş maçında bugün Fransız temsilcisi Monaco'yu konuk edecek. İtalyan ekibinin ilk maçta deplasmanda aldığı 2-0'lık galibiyetin avantajıyla çıkacağı rövanş mücadelesi, TSİ 21.45'te Juventus Stadı'nda oynanacak.

Yarı finalin diğer rövanş maçı ise iki İspanyol takımı Atletico Madrid ile Real Madrid arasında yapılacak. İlk maçı sahasında 3-0 kazanan Real Madrid'in Atletico Madrid'e Vicente Calderon'da konuk olacağı mücadele, 10 Mayıs Çarşamba günü TSİ 21.45'te başlayacak.

Tur atlayan takımların karşılaşacağı final maçına, 3 Haziran'da Galler'in başkenti Cardiff'teki Ulusal Stadyum ev sahipliği yapacak.

REAL MADRİD, 12. ŞAMPİYONLUĞA ERİŞEBİLECEK Mİ?

Real Madrid, 1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1966, 1998, 2000, 2002, 2014 ve 2016 yıllarında olmak üzere 11 kez mutlu sona ulaşarak, Avrupa'nın bir numaralı kupasının en başarılı takımı olmayı başardı.

Real Madrid 1962, 1964 ve 1981 yıllarında yaptıkları final maçlarında ise sahadan yenik ayrılarak kupaya uzanamadı.

Avrupa'nın kulüpler bazında en büyük kupasında şimdiye dek 39 farklı takım final oynadı, bunlardan 22'si kupayı müzesine götürme başarısı gösterdi.

Kupayı Real Madrid 11, Milan 7, Liverpool, Bayern Münih ve Barcelona beşer, Ajax 4, Manchester United ve Inter üçer, Benfica, Juventus, Nottingham Forest ve Porto ikişer, Aston Villa, Borussia Dortmund, Celtic, Kızılyıldız, Feyenoord, Hamburg, Olympique Marsilya, PSV, Steaua Bükreş ve Chelsea de birer kez kazandı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler