SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rıdvan Dilmen: 'Talisca'ya da Volkan'a da ceza gelmez'

Geride kalan haftayı ve futbol gündemini yorumlayan usta yorumcu Rıdvan Dilmen, çok çarpıcı sözler sarfetti. Trtspor’da yayınlanan “Futbolun Zirvesi” programında Rıdvan Dilmen, Talisca ve Volkan Demirel ile ilgili açıklamalarda bulundu. Tecrübeli yorumcu Volkan ve Talisca'nın ceza almayacağını savundu.

İşte Dilmen'in açıklamaları;

“Ceza falan olmaz. Talisca’ya da Volkan’a da ceza gelmez. Başakşehir maçıyla ilgili attım, tuttu. Yine atıyorum, yine tutar. Bu sene kurulların aldığı kararlardan dolayı ceza gelmez. Türkiye’de rezaletler yaşanıyor. O yüzden ben de tahmin yürütüyorum. PFDK’ya sevk edilse bile ceza gelmeyebilir. Başakşehir ile ilgili söylediklerim aynen öyle oldu”

'Onun Fenerbahçeliliğini kabul etmiyorum'

Rıdvan Dilmen, Yakın Doğu Üniversitesi Başkanı ve Fenerbahçe kongre üyesi olan Işık Eyigüngör için, "Onun Fenerbahçeliliğini kabul etmiyorum" dedi.

Kadın Basketbol Final Serisi'nde Yakın Doğu Üniversitesi ile Fenerbahçe arasında yaşanan olayları değerlendiren Dilmen, Yakın Doğu Üniversitesi Başkanı ve Fenerbahçe kongre üyesi olan Işık Eyigüngör için, "Onun Fenerbahçeliliğini kabul etmiyorum" dedi.

Rıdvan Dilmen, konuyu Aziz Yıldırım ile de konuştuğunu aktardı.

'Fenerbahçe 5 transfer yapacak'

Dilmen, Fenerbahçe'nin yeni sezonda yapacağı transferler hakkında da ipucu verirken, 5 bölgeden bahsetti. Usta yorumcu, Fenerbahçe'nin yeni sezon için takımı 5 oyuncu ile takviye etmeyi planladığını aktarırken, Jeremain Lens için çok karamsar konuştu. İşte Rıdvan Dilmen'in, Fenerbahçe'de gidecek kalacak oyuncularla ilgili aktardıkları....

'Fenerbahçe'nin iki tane santrfor alması muhtemel. Çünkü Fernadao'nun sakatlığı var.'
'Moussa Sow ile de konuşacaklar. Çünkü kendisi kiralık. Durumunu görüşecekler.'
'Zaten Mehmet ekici belli. Sezon bitiminde görünen o ki gelecek. Bir transfer de o. İki bölge daha var.'
'Bir tane solak orta saha oyuncusu almayı planlıyorlar. O bölgeyle birlikte 4 olacak. Bir de beşinci var.'
'Beşinci bölge için sezon sonunda karar verecekler. Biraz takımda kalacak oyuncuların durumu ile ilgili.'

Rıdvan Dilmen, 'Mehmet Topal'ın durumu nedir?' şeklindeki soruya da yanıt verdi. Dilmen, 'Topal'ın durumu ile ilgili konuşmadık. Net bir bilgim yok. Orada bir sıkıntı da yok' diye konuştu. Merak edilen konu ise Lens'ti.

Levent Özçelik'in, 'Jeremain Lens'in durumu nedir? Kalacak mı?' şeklindeki sorusuna şok bir yanıt verdi. Rıdvan Dilmen, 'Lens bence kalmayacak. Bu bir bilgi değil, benim görüşüm. Neden kalmayacak anlatayım.'

'Benim aldığım bilgi değil ama gördüğüm bu. Lens ile devam edeceklerini düşünmüyorum. Çünkü şartları da ağır.'
'Kulübü ligden düştü ama hala maliyetinin çok fazla olduğu gerçeği var.' Rıdvan Dilmen, transferle ilgili son gelişmelerin ise sezon sonunda netleşeceğini açıkladı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler