SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şenol Güneş fırtına estirdi: Bu hata yapılır mı!

“Bizim gibi bir takım, hele ki son saniyede böyle gol yer mi! Bu seviyede bu hata nasıl yapılır! Siz aynı dili konuşmuyor musunuz? Artık 4’te 4 yapmaktan başka çaremiz yok. Unutmayın, her şey hâlâ bizim elimizde.

Vodafone Arena’da 40 bin taraftarının karşısında 90+4. dakikaya kadar maçı 1-0 önde götüren Beşiktaş, son saniyede golü yedi, kaybedilen çok kritik 2 puanın ardından Şenol Güneş soyunma odasında fırtına estirdi! Tecrübeli hocanın maçın ardından yaptığı konuşmanın detaylarına FANATİK ulaşırken, Güneş’in faturayı özellikle iki isme kestiği ortaya çıktı: Fabri ve Marcelo.

İki oyuncuyu karşısına alan Beşiktaş’ın teknik patronu, “Bizim gibi bir takım, hele ki son saniyede böyle gol yer mi! Bu seviyede bu hata nasıl yapılır! Siz aynı dili konuşmuyor musunuz? Derbide böyle bir konsantrasyon eksikliği olmaz. Biz Türkiye’nin en iyi futbolunu oynayan takımız. Bize hiç yakışmadı” dedi.

Tüm kızgınlığına rağmen genel olarak sakin tavrını koruyan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, sonrasında şöyle devam etti:

‘Derbiyi unutun’

“Şampiyon olmuş, Şampiyonlar Ligi oynamış, Avrupa Ligi’nde çeyrek finale kalmış bir takımın böyle bir gol yememesi gerekirdi. Bu sezondan önemli dersler çıkarmamız gerekiyor ancak şimdi bunun sırası değil. Önümüze bakmamız gerekiyor. Kalan 4 maç var ve 4’te 4 yapmaktan başka çaremiz yok. Unutmayın, her şey hâlâ bizim elimizde. Derbiyi unutun ve sadece Bursa’ya odaklanın”

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler