SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Boluspor – Beşiktaş maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Ligde aldığı Kasmpaşa yenilgisi ile zirve yarışında yara alan Beşiktaş, Türkiye Kupası'nda Boluspor deplasmanında moral arayacak.

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu'nda Darıca GB ve Kayserispor’u 2-1 yenerek 6 puanla liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş, üçüncü sınavında 3 puanla üçüncü sırada yer alan TFF 1. Lig temsilcisi Boluspor ile bugün deplasmanda karşılaşacak.

Bolu Atatürk Stadı'nda oynanacak Boluspor – Beşiktaş maçında Teknik Direktör Şenol Güneş'in daha önceki kupa mesailerinde olduğu gibi geniş çaplı bir rotasyonla ilk 11'ini oluşturması bekleniyor.

BOLUSPOR – BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 20:00’de başlayacak olan Boluspor – Beşiktaş maçı A2’den canlı yayınlanacak. Mücadelenin canlı anlatımını Mynet'ten takip edebilirsiniz.

TÜRKSAT 4A uydusunda,

Frekans: 12053 Mhz
Symbol Rate: 27500
FEC: 5/6
Pol: H ( Yatay)

A2 KANALINI NASIL İZLERİM?

A2 kanalını televizyonunuzdan veya internet üzerinden izleyebilirsiniz. Televizyondan izlemek için yukarıdaki frekans bilgilerini girmeniz yeterli olacaktır.

A2 TV DİGİTÜRK VE DİĞER PLATFORMLARDA KAÇ NUMARALI KANALDA OLACAK?

Digiturk sahibi futbolseverler A2 TV'yi 35 nolu kanalda izleyebilecek. A2 TV ayrıca Teledünya'da 37 nolu kanal, Turkcell TV'de 29 nolu kanal, Tivibu'da ise 59 nolu kanalda izleyicilerle buluşacak.

A2 TV KANAL FREKANSI (UYDU AYARI NASIL YAPILIR?)

Uydu üzerinden A2 kanalını izlemek isteyen futbolseverler, frekans bilgilerini receiverlarının ayarlar kısmındaki kanal ekleme bölümüne yazmaları gerekmektedir.

MUHTEMEL 11’LER

BOLUSPOR: Soner, Arapi, Diarra, Furkan, Hakan, Özgür, Tunahan, Murat, Andre Santos, Emre, Poepon

BEŞİKTAŞ: Tolga, Beck, Marcelo, Atınç, Tosic, Necip, Gökhan İnler, Eslem, Kerim Frei, Ömer, Olcay

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler