SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İbrahim Üzülmez’den İlhan Cavcav’a sitem

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, başkan İlhan Cavcav'a söylemlerinden dolayı kırgın olduğunu ve kulüpte hep bir kaos ortamının bulunduğunu söyledi.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, “Hiçbir zaman parayı dinimin kitabımın önüne geçirmedim. Başkan keşke basından önce baba olarak benimle konuşsa. Ben işimi yapmaya çalışıyorum. Kulüpte hep bir kaos var. Nedir bu anlamadım başarıda da başarısızlıkta da kaos” dedi.

Süper Lig’in ilk haftasına galibiyetle başlayan Gençlerbirliği’nde Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Maça iyi başladıklarını belirten Üzülmez, “Maçın başında istediğimiz oyunu sergiledik. Dönen topları kazanan, pozisyonlar üretmeye çalışan ve golü de bulan ekibim golden sonra rehavete kapıldı. Devre adasında ‘böyle oynarsak golü yeriz’ dedim. Önemli pozisyonlarımız vardı. Selçuk ve Matei ile maalesef bunları değerlendiremedik. İkinci yarıda da 5-6 net pozisyonumuz vardı. Ligin ilk haftasında hatalar olabiliyor.

Fiziksel olarak tam hazır değiliz. İlerleyen haftalarda bu takım, daha iyi olacaktır. Her maç mücadele edip iyi olmaya çalışıyoruz. Hatalarımız varsa düzeltiyoruz” ifadelerini kullandı.

[Gençlerbirliği 2 - 0 Gaziantespor](https://www.mynet.com/genclerbirligi-2-0-gaziantespor-99859-myspor)

“2-3 oyuncuya ihtiyacım var”

Oyuncularının hiçbir zaman mücadeleden vazgeçmeyeceğini, kendisinin ve futbolcularının karakterinin benzer olduğunu söyleyen Üzülmez, “Sonuçtan dolayı mutluyuz. Lig uzun bir maraton 2-3 oyuncuya ihtiyacım var. Bu maratonda istikrar ve başarı istiyorsak transfer yapmamız gerekir” diye konuştu.

“Kulüpte hep bir kaos var”

Bir gazetecinin İlhan Cavcav’ın hafta içinde verdiği röportajda kendisi için yaptığı açıklamalara ilişkin sorusuna Üzülmez şu cevabı verdi:

“Gençlerbirliği’nde gündem ve söylemler bitmiyor. Başkan bu tarz söylemleri ara ara yapıyor. Çevrem beni iyi tanır. Hayatım boyunca parayı ön plana çıkarmadım. Beşiktaş’ta oynarken de 5 dakikada sözleşmeler imzaladım. Gençlerbirliği’nde geriye de bakmak gerekiyor. Geçen sene geldiğimde başkanın evine gittim. Başkanın Gençlerbirliği’ni sevdiğini biliyorum. Duygusal anlar yaşadık, başkanın gözleri doldu. Takımı kurtarmamı istedi. Geçen sene bu takımı tutmak için tesislerde yattım. Mesele kira ya da araba değil, değer verildiğinin gösterilmesini istedim. İbrahim Üzülmez bu ligin en az kazanan hocalarındandır. Bu söylem elbette beni yaraladı.

Hiçbir zaman parayı dinimin kitabımın önüne geçirmedim. Başkan keşke basından önce baba olarak benle konuşsa. Ben işimi yapmaya çalışıyorum. Kulüpte hep bir kaos var. Nedir bu anlamadım başarıda da başarısızlıkta da kaos.”

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler