SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İlhan Cavcav'dan İbrahim Üzülmez açıklaması

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, teknik direktör İbrahim Üzülmez'in görevine son verildiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

İlhan Cavcav, AA muhabirine yaptığı açıklamada, uzun yıllar futbolun içinde bir başkan olarak genç teknik adam Üzülmez ile görüşlerini paylaşmasının doğal karşılanması gerektiğini vurguladı.

Üzülmez ile kırmızı-siyahlı takımın geçen sezonun devre arasından itibaren iyi bir çıkış yakaladığını ve hızla düşme hattından uzaklaştığını belirten Cavcav, "Hocamız görevinin başındadır. Güzel bir çıkış yakaladık, istikrarı koruyarak daha da başarılı olacağız." diye konuştu.

Teknik direktör Üzülmez ile yakın zamanda sözleşme yenilediklerini hatırlatan Cavcav, şunları kaydetti:

"Hocamızın arkasında kimse durmazken ona kimse güvenmezken ben zor durumdaki takımı emanet ettim. O da muvaffak oldu ve biz de sözleşmesini uzattık. Kendisiyle görüşüp fikir alışverişinde bulunuyoruz. Ben 37 yıldır bu kulübe başkanlık yapıyorum. Elbette fikrimi söyleyeceğim. Hocamız görevinin başındadır. Kendisi kamp programını yaptı. Umarım daha çok çalışarak, takıma yaptığımız takviyelerle yeni sezonda başarısının daha da üstüne koyacaktır."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler