SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gençlerbirliği Semih Şentürk ile anlaştı

Geçtiğimiz gün Medipol Başakşehir ile yollarını ayırdığını açıklayan Semih Şentürk, İbrahim Üzülmez'in teknik direktörlüğünü yaptığı Gençlerbirliği ile anlaştı.

Medipol Başahşehir'de iki sezon forma giyen Semih Şentürk geçtiğimiz gün İstanbul temsilcisiyle olan mukavelesinin bittiğini açıklamıştı. Ankara temsilcisinden teklif alan tecrübeli golcü eski takım arkadaşı Selçuk Şahin'in de görüşlerinin olumlu olmasının ardından Gençlerbirliği ile anlaştı

İBRAHİM ÜZÜLMEZ FAKTÖRÜ

Gençlerbirliği teknik direktörü İbrahim Üzülmez Kırmızı-Siyahlı ekipte çıktığı 17 karşılaşmada 10 galibiyet 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Semih Şentürk'ü takımda görmek istediğini her fırsatta dile getiren genç teknik adam 'Semih bizim en önemli gol yollarımızdan biri olacak. Bu ligi en iyi tanıyan golcülerin başında Semih geliyor' dedi. İbrahim Üzülmez'in bu düşünceleri Semih Şentürk'ün teklifi kabul etmesindeki en büyük etken olduğu düşünülüyor.

SEMİH ŞENTÜRK 2015-2016 SEZONUNDA NELER YAPTI?

Medipol Başakşehir'in 2 yıldır formasını giyen Semih Şentürk, sözleşmesinin sona ermesinin ardından takımıyla yollarını ayırdığını açıkladı. Bu sezon lig maçlarında fazla forma şansı bulamayan Şentürk, Süper Lig'de 8 maçta 78 dakika sahada kaldı. Ziraat Türkiye Kupası'nda Abdullah Avcı'nın şans verdiği golcü futbolcu kupada ise 9 karşılaşmaya çıkıp 6 kez fileleri havalandırdı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler