SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İbrahim Üzülmez'den istifa haberlerine tepki

Spor Toto Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez geçtiğimiz hafta hakkında çıkan istifa haberlerine açıklık getirirken, basına da ciddi tepki gösterdi.

Barcelona - Real Madrid maçını izlerken altyazıda istifa ettiğini öğrendiğini söyleyen İbrahim Üzülmez, haberi doğrulatmak adına kendisini arayan bir kanalın moderatörün ısrarla "istifa etmişsin hocam" demesine tepki gösterdi.

İbrahim Üzülmez yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Barcelona - Real Madrid maçını izlerken altyazıda istifa ettiğimi gördüm. Şaşırdım. Sonra kanalın editörü veya moderatörü beni aradı. 'Hocam istifa etmişsin' dedi. Hayır, öyle bir şey yok dedim. O da ısrarla 'istifa etmişsin' diyor. Bak benim İbrahim Üzülmez. Benimle konuşuyorsun ve hayır diyorum dedim. O da daha sonra 'yalanlarsın hocam, ne olacak?' dedi. Yani bu kadar basit mi bu işler?

Niyeti, amacı nedir anlamıyorum. Ben burada, Gençlerbirliği’nde olmaktan dolayı çok mutluyum. Ben ilk geldiğimde başkanımıza bana güvendiği için teşekkür etmiştim. Ben onun her kararına saygılıyım. Benim şu anki görevim bu 6 hafta içinde takımım için en iyisini yapmak. Durumumun 1 hafta, 10 gün içinde netleşeceğini düşünüyorum.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler