SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gençlerbirliği'nde Mesut Bakkal dönemi

Eskişehirspor yenilgisinin ardından bugün İrfan Buz'u görevden alan Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Buz'dan boşalan koltuğa Mesut Bakkal'ı getirdi. Yarın takımın başına geçecek olan Bakkal ile Cavcav'ın 1-5 yıllık sözleşme yapacağı öğrenildi.

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, 37 yıllık başkanlığı süresince 61 antrenör ile çalışarak rekor kırarken, 39 farklı ismi ise görevden aldı veya anlaşma imzalamadı. Bu isimler arasında son darbeyi ise İrfan Buz yedi.

Yaptığı transferler ve antrenörler anlaşmalarıyla tepki çeken Cavcav, İrfan Buz'un görevine son verdi ve boşalan teknik direktör koltuğuna getirdiği son isim ise Mesut Bakkal oldu.
Dün söylediğini bugün unuttuğu iddia edilen Başkan İlhan Cavcav'ın, antrenörlere ve yönetim toplantılarındaki davranışları nedeniyle tepki çektiği belirtildi. 37 yıldır Gençlerbirliği kulüp başkanlığını yürüten İlhan Cavcav, bu süre içerisinde 60 antrenör ile çalışırken, 39 ismi tek taraflı olarak görevden aldı. Bakkal ise Cavcav'ın çalışacağı 61. antrenör olacak

3. Mesut Bakkal dönemine giren Gençlerbirliği'nde, hoca konusunda ve transferlerde hatayı her zaman antrenörlerinde bulan Başkan Cavcav, Fehmi Baştüzel, Kadri Aytaç, Teoman Yamanlar, Metin türel, Samet Aybaba, Erdoğan Arıca, Fuat Çapa ve Ersun Yanal gibi isimlerle 2 ve daha fazla kez sözleşme imzaladı. Ersun Yanal, Kemal Özdeş ve Giray Bulak ile de anlaşan İlhan Cavcav, idmana çıkmadan bu isimlere belirli bir para ödeyerek göndermesi ile tarihe geçmişti.
Takımın transferlerini kendisi yapan ve birçok kez antrenörleri ve yönetimindeki arkadaşlarını suçladığı öğrenilen İlhan Cavcav'ın hiçbirinden memnun kalmayarak görevlerinden aldığı veya anlaşma yapmadığı hocalar ise şöyle:

"Ruhi Yavuz, Fehmi Baştüzel, Mümtaz Tümer, Enver Ürekli, Teoman Yamanlar, Kadri Aytaç, Tınaz Tırpan, Erkan Kural, Metin Türel, Hüsnü Macurni, İbrahim Aydın, Gündüz Tekin Onay, Josep Jarabinsky, Aldoğan Argon, Battal Tokyay, Valeri Nepomniachi, Gurban Berdiev, Agusto Palacios, Zafer Göcüler, Sadi Tekelioğlu, Luka Peruzoviç, Yılmaz Vural, Karol Pecze, Samet Aybaba, Hasan Gül, Walter Meeuws, Erdoğan Arıca, Ersun Yanal, Oğuz Çetin, Ziya Doğan, Mesut Bakkal, Fuat Çapa, Reinhard Stumpf, Bülent Korkmaz, Thomas Doll, Ralf Zumdick, Mustafa Kaplan, Giray Bulak, Metin Diyadin, Mehmet Özdilek. Kemal Özdeş, Mustafa Kaplan, İrfan Buz ve son olarak Mesut Bakkal Kırmızı siyahlıların başına Cavcav tarafından getirilen teknik adam oldu

RESMİ AÇIKLAMA

Başkent ekibinin internet sitesinden yapılan açıklamada, "Görevinden yardımcılarıyla birlikte ayrılan İrfan Buz’dan boşalan teknik direktörlük görevi için kulübümüz Mesut Bakkal ile anlaşma sağladı. Daha önce ekibimizin başında iki kez görev yapan ve oyuncu yapımızı yakından tanıyan Bakkal yarın talebelerinin başında ilk çalışmayı yaptıracak. Bakkal’ın yardımcıları ise yarın belirlenecek. Takımımızın bu hafta deplasmanda Balıkesirspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıkları Bakkal gözetiminde gerçekleşecek" denildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler