SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ümit Özat'tan Şenol Güneş'e gönderme

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında sahasında Galatasaray'ı 1-0 yenerek rakibini liderlikten indiren Gençlerbirliği'nde teknik direktör Ümit Özat, maçın ardından flaş açıklamalarda bulundu. Ümit Özat, Şenol Güneş'e gönderme yaptı.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Galatasaray'ı 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

Fatih Terim'e teşekkür eden Özat, "Kazanınca konuşmak kolay, tam da bunları hesaplamıştık aslında. Fatih hocaya çok teşekkür ediyorum, maçtan sonra gelip, tebrik etti ve büyük olgunluk gösterdi. Bu durumda olup herkesin kolay kolay yapamayacağı bir şey. Maalesef aynı davranışı pek çoklarından göremiyoruz. Büyük bir klas, olgunluk." ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş ile arasının kötü olması nedeniyle bu maçta kötü bir sonuç alması durumunda eleştirileceğinin farkında olduğunu belirten teknik adam, "Biz bugün kaybedebilirdik ve birçok dedikodu ortaya atılabilirdi. Yok Şenol hocayla kavgalı da, şöyle de... Bizlere de insanların saygı duyması lazım. Tersi bir sonuç olsa, ne eleştirilere maruz kalacaktık. Hiçbir antrenör kaybetmek istemez. Babama karşı oynasam yine kazanmak isterim." diye konuştu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler