SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ümit Özat: 'Fazla göz göze gelmemek için…'

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Beşiktaş'a 3-0 yenildikleri karşılaşma sonunda konuştu.

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında Beşiktaş’a 3-0 yenilen Gençlerbirliği’nde teknik direktör Ümit Özat, açıklamalarda bulundu.

[Beşiktaş 3 - 0 Gençlerbirliği](https://www.mynet.com/besiktas-3-0-genclerbirligi-108450-myspor)

Özat yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada rakibin çok güçlü oyunculara sahip olduğunu söylerken, Şenol Güneş ile yaşadığı gerginliğe de üstü kapalı değindi. Gençlerbirliği’nin teknik patronunu sözleri şöyle;

“Maçın 3 tane kırılma anı var. 0-0’ken Uğur’un kaçırıp Fabri’nin sakatlandığı pozisyon… Yediğimiz ilk golde 3’e 3 yakalanmamız… Vedat’ın vurup Tolga’nın çıkardığı pozisyon… Beşiktaş bu ülkenin şu anda en güçlü oyuncularına sahip takımı. Usta ayaklar hep bize denk geliyor. Söyleyecek çok bir şey yok. Beşiktaş’ı tebrik ederim.

[Vodafone Arena'da gerginlik! Şenol Güneş ve Ümit Özat...](https://www.mynet.com/vodafone-arenada-gerginlik-senol-gunes-ve-umit-ozat-108446-myspor)

Öfkeli olduğum bir durum var. Oyun içerisinde yaşananlardan dolayı… Herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmasın diye erkenden içeri girdim. Fazla göz göze gelmemek için içeriye girdim. Herkesin önünde 8 maç var ama bizim 9 maçımız var. 40 puanı yakalamamız lazım. Oyuncularımı 2. gole kadar yaptıkları mücadeleden dolayı tebrik ederim.”

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler