SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İlhan Cavcav'dan sonrası hayal kırıklığı!

Gençlerbirliği, duayen başkan İlhan Cavcav'ın hayatını kaybetmesinin ardından oynadığı 4 maçta da galibiyet sevinci yaşayamadı.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği, duayen başkan İlhan Cavcav'ın hayatını kaybetmesinin ardından oynadığı 4 maçta da galibiyet alamadı.

Cavcav'ın vefatından sonra çıktığı 4 resmi karşılaşmada 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan kırmızı-siyahlılar, bu süreçte 5 gol atarken, kalesinde 10 gol gördü.

Gençlerbirliği'nin, Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor karşılaşması efsane başkan İlhan Cavcav'ın yoğun bakıma kaldırılması nedeniyle ertelemişti.

[Aytemiz Alanyaspor 3 - 0 Gençlerbirliği](https://www.mynet.com/aytemiz-alanyaspor-3-0-genclerbirligi-106545-myspor)

Başkent ekibi, Cavcav'ın vefatının ardından ilk maçını Ankara 19 Mayıs Stadı'nda Osmanlıspor'a karşı oynadı.

Ankara'nın mor-sarılı temsilcisiyle ligde 1-1 berabere kalan kırmızı-siyahlılar, daha sonra Ziraat Türkiye Kupası C Grubu son maçında Menemen Belediyespor'un konuğu oldu.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'un İzmir temsilcisine deplasmanda 3-2 kaybetmesine karşın grup lideri olarak, son 16'ya yükselen Gençlerbirliği, çeyrek finale yükselme mücadelesinde Kayserispor'a da aynı skorla 3-2 kaybederek, kupaya veda etti.

Başkent ekibi, bu karşılaşmanın ardından ligin 20. haftasında Aytemiz Alanyaspor deplasmanına gitti. Bu maçı da 3-0 kaybeden Gençlerbirliği, böylece Cavcav'ın vefatından sonra oynadığı 4 maçta da galibiyete ulaşamadı.

Ligdeki son galibiyetini Bursaspor'a karşı 16. haftada 3-1'lik skorla elde eden Gençlerbirliği, 17. haftada ise Kasımpaşa'ya 3-0 mağlup olmuştu.

Ahmet Çalık’ın yokluğu hissedildi

Gençlerbirliği, ara transfer döneminde Galatasaray'a transfer olan milli stoperi Ahmet Çalık'ın yokluğunu hissetti.

Kırmızı-siyahlı takım, Ahmet Çalık'ın ayrılmasından sonra çıktığı 6 resmi maçta 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşarken, kalesinde 15 gol gördü.

Gençlerbirliği, Ahmet Çalık'ın transferinden sonra ligde Kasımpaşa ve Aytemiz Alanyaspor'a 3-0'lık skorlarla yenildi, Osmanlıspor ile de 1-1 berabere kaldı.

Kırmızı-siyahlı ekip bu sürede kupada ise Menemen Belediyespor ve Kayserispor'a 3-2'lik skorlarla mağlup oldu ve Fenerbahçe karşısında sahadan 2-2 berabere ayrıldı.

Ligde bir maç eksiği bulunan kırmızı-siyahlılar, 21. haftada sahasında Atiker Konyaspor'u konuk edecek.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler