SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adanaspor 0 - 2 Gençlerbirliği

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Gençlerbirliği deplasmanda Adanaspor'u 2-0 yendi.

Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği, 13. hafta maçında deplasmanda Adanaspor'u 2-0 mağlup etti ve yeni teknik direktörü Ümit Özat yönetiminde çıkışını sürdürdü.

Başkent ekibine galibiyeti getiren golleri 37. dakikada penaltıdan Serdar Gürler ve 73. dakikada Tokelo Rantie kaydetti.

Bu skorun ardından Gençlerbirliği puanını 18'e yükseltti. Adanaspor ise 6 puanda kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Gençlerbirliği sahasında lider Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. Adanaspor ise deplasmanda Trabzonspor'a konuk olacak.

MAÇTAN DAKİKALAR

4. dakikada İrfan Can Kahveci'nin uzun pasında topla buluşan Aydın Karabulut, ceza alanı içinde kaleci Hayrullah Mert Akyüz ile karşı karşıya kaldı. Aydın Karabulut'un vuruşunda kaleci gole izin vermedi.
26. dakikada İrfan Can Kahveci'nin sağ kanattan yaptığı ortada Muric'in penaltı noktası üzerinde yaptığı kafa vuruşunda, meşin yuvarlak auta çıktı.
35. dakikada Magaye ceza alanı içinde Ahmet Çalık'a çalım attıktan sonra kaleci Hopf ile karşı karşıya kaldı. Magaye'nin vuruşunda kaleci Hopf, gole izin vermedi.
37. dakikada Aydın Karabulut, Ramos'un müdahalesiyle ceza alanı içinde yerde kaldı. Hakem Arda Kardeşler, bu pozisyonda penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Serdar Gürler, takımını öne geçirdi: 0-1.

İkinci yarının önemli dakikaları az sonra...

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler