SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sergen Yalçın Gaziantepspor'da

Hafta içinde Mutlu Topçu ile yollarını ayıran Gaziantepspor, teknik direktörlük görevi için Sergen Yalçın'la 1.5 yıllığına anlaştı.

Kırmızı siyahlı yönetim, 2013-14 sezonunda da takımı çalıştıran Yalçın ile dün yaptığı görüşmede bütün koşullarda anlaşma sağladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor, daha önce 2013-2014 sezonunda da bir süre takımda görev yapan, teknik direktör Sergen Yalçın ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Gaziantepspor Kulübü Asbaşkanı İhsan Güney, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör Mutlu Topçu ile yollarının ayrılmasının ardından takımı daha önce de çalıştıran Sergen Yalçın ile anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Sergen Yalçın'ın takımı daha iyi yerlere taşıyacağına inandıklarını belirten Güney, "Gece hocamızla bir araya gelerek sözleşme imzaladık. Bu birliktelik iki taraf için de hayırlı olsun." dedi.

Güney, Sergen Yalçın'ın, Fenerbahçe ile yarın oynayacakları maçtan önce bugün takımla İstanbul'da buluşacağını kaydetti.

Katar'ın Al Gharafa Kulübü, geçtiğimiz günlerde menajerler aracılığıyla Sergen Yalçın'a yıllık 2.5 milyon Euro teklif etmişti. Ancak genç teknik adam Türkiye'de kalmayı tercih etti.

Daha önce Kasım 2013'ten Mart 2014'e kadar Gaziantepspor'da çalışan Yalçın, 16 maçta 8 galibiyet ve 3 beraberlik ile maç başına 1.69 puan toplamıştı.

[Sergen Yalçın: Hedefim Beşiktaş](https://www.mynet.com/sergen-yalcin-hedefim-besiktas-95870-myspor)

FENERBAHÇE MAÇINI TRİBÜNDEN TAKİP EDECEK

Bu hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Fenerbahçe maçını tribünden takip edecek. Başarılı teknik adam kırmızı-siyahlı takımla ligde kalan son 3 maçta takımının başında olacak.

[Sergen Yalçın’a Katar'dan servet!](https://www.mynet.com/sergen-yalcina-katardan-servet-95885-myspor)


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler