SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bu da mı refleks?

Yorumcu Ahmet Çakar, Gökhan Töre'nin Şenol Can'a attığı dirsek için MHK Başkanı Zekeriya Alp'in 'refleks' dediğini ileri sürdü.  Gaziantepspor Kulübü bunun üzerine Şenol Can'ın göğsünde iz olan fotoğrafını yayınlayıp, "Bu da mı refleks" diye tepki gösterdi.

Yorumcu Ahmet Çakar, Beşiktaş-Gaziantepspor maçında Gökhan Töre'nin Gaziantepsporlu futbolcu Şenol Can'a yaptığı hareketi yorumlarken, bomba ifadeler kullandı ve yeni bir polemiği de başlattı.

MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

"Kovboy Gökhan'ın dirseğini görüp de atmayan Zekeriya'nın hakemciklerini kınıyorum" tweetiyle olaya tepki gösteren Çakar, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp'i hedef almaya devam ederek, önemli bir iddiada bulundu.

Çakar, "Zekeriya eski bir hakem dostuma açıklamış. Gökhan Töre yıllardır futbol oynadığı için yaptığı dirsek hareketi refleksmiş" ifadelerini içeren bir tweet attı.

Çakar'ın söylediğine göre, Zekeriya Alp pozisyonu "refleks" diye yorumlarken, bu polemiğe Gaziantepspor Kulübü de katıldı.

GAZİANTEPSPOR KULÜBÜ İSYAN ETTİ

Gaziantepspor Kulübü resmi twitter hesabı, kırmızı siyahlı ekibin çalışanlarının paylaştığı Şenol'un göğsündeki kızarıklığın yer aldığı fotoğrafı yeniden paylaştı. Gaziantepspor Kulübü çalışanlarının tweetinde ise "Bu da mı refleks" ifadeleri yer aldı.

Gaziantepspor Kulübü daha sonra Facebook adresinden olay anının farklı açıdan bir video görüntüsünü paylaştı ve "Bu da mı refleks sayın Zekeriya Alp!" mesajını paylaştı.


Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler