SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gaziantepspor yönetimi yumruk yumruğa kavgaya girdi!

Beşiktaş başkanı Fikret Orman'ın Gaziantep deplasmanı için biletlerin Beşiktaş taraftarına ayrıldığını açıklamasının ardından Gaziantepspor yönetimi adeta birbirine girdi, yumruklar konuştu.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş, 28 Mayıs Pazar günü şampiyonluk maçında deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, bugün Nevzat Demir tesislerinde basın menuplarına yaptığı açıklamayla Gaziantepspor tribünlerinin Beşiktaş taraftarına açıldığnı söylemişti.

GAZİANTEPSPOR YÖNETİMİ BİRBİRİNE GİRDİ

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Gaziantep deplasmanı için biletlerin Beşiktaş taraftarına ayrıldığını açıklamasının ardından Gaziantepspor yönetimi adeta birbirine girdi, yumruklar konuştu.

Saat 16'da satışa çıkması beklenen biletler bu olay yüzünden henüz satışa sunulmadı.

Beşiktaş, Gaziantepspor'u mağlup etmesi halinde 15. şampiyonluğunu ilan edecek.

GAZİANTEPSPOR'DAN YALANLAMA GELDİ

"Bugün bazı medya organlarında Yönetim Kurulumuz toplantısında yumruklar konuştu şeklinde yayınlanan haberde yer alan içerik ve yazılanlar tamamen hayal ürünüdür.

Söz konusu haberde iddia edildiği gibi Yönetim Kurulumuzun herhangi bir toplantısı olmamıştır. Sporseverlerden hayal ürünü bu tarz haberlere itibar etmemelerini önemle rica ederiz.

Saygılarımızla"

(Fanatik)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler