SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İbrahim Üzülmez'in yerine Bülent Uygun!

Gaziantepspor'da İbrahim Üzülmez'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna Bülent Uygun getiriliyor.

Süper Lig ekibi Gaziantepspor'da İbrahim Üzülmez dönemi sona erdi. Dün gece geç saatlerde Gaziantepspor yönetimi, İbrahim Üzülmez ile bir araya gelirken taraflar karşılıklı anlaşma sonucu ayrılık kararı aldı. Üzülmez'in yerine gelecek isim de belli oldu.

Gaziantepspor yönetimiyle görüşen İbrahim Üzülmez, karşılıklı anlaşma sonucu ayrılık kararı aldı. Üzülmez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yönetimle bir araya gelerek görüştüklerini söyledi. Görüşme neticesinde karşılıklı anlaşarak yolları ayırma kararı aldıklarını aktaran Üzülmez, "Gaziantepspor'a bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum. İnşallah ligde kalmayı başaracaklardır" diye konuştu.

Gaziantepspor'un İbrahim Üzülmez ile yollarını ayırmasından saatler sonra Bülent Uygun, Kırmızı-Siyalı ekiple anlaştığını açıkladı. Uygun, 2013 yılından bu yana Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Umm Salal SC'yi çalıştırıyordu.

Radyo Bilyoner'e telefonla bağlanan Uygun, "Gaziantepspor dün akşam İbrahim hocayla yollarını ayırdığını söyledi. Prensipte anlaştık. Bugün görüşeceğiz yöneticilerle. Bugün bir aksilik olmazsa resmiyet kazanacak" dedi.

Takımı kümede tutacağıma inanmasam kabul etmezdim diyen Uygun, "Daha önce de bunları başardık. Gaziantepspor'u da kümede bırakmak konusundaki inancımız tam. Küme düşme hattı cadı kazanı gibi. Çok keyifli bir sezon yaşanıyor. İnşallah biz de takımımızı ligde tutarız. Devre aralarında transfere karşıyım. Gaziantep'ten de transfer talebim olmayacak. Aynı kadroyla devam edeceğiz" dedi.

İBRAHİM ÜZÜLMEZ ALANYA'YA İDDİASI

Öte yandan Gaziantepspor'la yollarını ayıran İbrahim Üzülmez'in hocasız Alanyaspor'un başına geçeceği konuşuluyor. Gaziantep kanadından resmi açıklamanın gelmesi durumunda Üzülmez, Alanya'nın yolunu tutabilir.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler