SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İbrahim Üzülmez: 'Oynamamız gerektiği gibi oynadık'

Gaziantepspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Beşiktaş'a mağlup oldukları maç sonunda konuştu.

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Beşiktaş’a 1-0 mağlup olan Gaziantepspor’da teknik direktör İbrahim Üzülmez, mücadeleyi yorumladı. Yayıncı kuruluşa konuşan Üzülmez, iyi mücadele ettiklerini, stoper bölgesinde bek oyuncularını oynatmak zorunda kaldığını belirtti.

[Beşiktaş taraftarı istedi, İbrahim Üzülmez dinledi](https://www.mynet.com/besiktas-taraftari-istedi-ibrahim-uzulmez-dinledi-104932-myspor)

İbrahim Üzülmez’in maç sonu konuşması şöyle;

“İyi mücadele bekliyordum, iyi mücadele de ettik. Zor bir maç olacağını da biliyorduk. Burada oynamamız gerektiği gibi oynadık. İlk yarıda yakaladığımız pozisyonları değerlenmedik. Öne geçseydik avantajlı olabilirdik.

[Beşiktaş 1 - 0 Gaziantepspor](https://www.mynet.com/besiktas-1-0-gaziantepspor-104931-myspor)

Bu camianın başına geldiysek, takımı ayağa kaldırmak için her şeyi yapacağız. Bu süreç zor ama kulüp olarak kenetlenmemiz lazım. Gaziantep kentinin bu oyunculara sahip çıkması gerek. 4 tane net transfer yapmamız lazım. Çünkü bugün oyuncular ellerinden geleni yaptılar. Barış ve Musa bek oyuncuları olmasına karşın stoper olarak oynadılar. Müthiş karakter gösterdiler. Aboubakar ve Cenk’e karşı mücadele ettiler. Uzun maratonda stoperlere ihtiyacımız var. Gaziantepspor çıkışa geçecektir. Beşiktaş’a da şampiyonluk yolunda başarıla diliyorum.“

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler