SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gaziantepspor 3 - 1 Osmanlıspor

Spor Toto Süper Lig'in 9. hafta mücadelesinde Gaziantepspor, sahasında Osmanlıspor'u 3-1 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor, Osmanlıspor'u 3-1 mağlup etti ve 2 hafta aradan sonra galip geldi. Lige iyi bir başlangıç yapan Osmanlıspor ise üst üste 5. maçta da 3 puan almayı başaramadı.

Kırmızı-Siyahlı ekibe galibiyeti getiren golleri 12. dakikada İlhan Parlak, 49. dakikada Angan ve 75'te Avdija Vrsajevic kendi kalesine attı. Konuk ekibin tek golü ise 10. dakikada Umar Aminu'dan geldi. Osmanlıspor'da Musa Çağıran 77. gördüğü 2. sarı kartın ardından oyundan atıldı.

Bu skorun ardından iki takım da 9. haftayı 11 puanla tamamladı.

Öte yandan esame listesinde ilk 11'de yer alan Gaziantepsporlu Nabil Ghilas, sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Maça yaklaşık 10 dakika kala yapılan değişiklikle Ghilas'ın yerine İlhan Parlak ilk 11'e alındı. Emre Nefiz ise 18 kişilik kadroda dahil edildi.

GAZİANTEPSPOR 3 - 1 OSMANLISPOR
STAT: Kamil Ocak
HAKEMLER: Barış Şimşek, Mehmet Metin, Samet Çavuş
GAZİANTEPSPOR: Itandje, Rajtoral, Elyasa Süme, Barış Yardımcı, Hintum, Fatau, Abdulkadir Kayalı, Kangwa (Dk. 65 Larsson), Muhammed İldiz (Dk. 33 Putsila), Angan (Dk. 78 Emre Nefiz), İlhan Parlak
OSMANLISPOR: Hakan Arıkan, Vrsajevic, Numan Çürüksu, Aykut Demir, Pinto (Dk. 73 Maher), Musa Çağıran, Mehmet Güven, Umar, Ndiaye, Regattin (Dk. 55 Erdal Kılıçaslan) , Webo (Dk. 46 Rusescu)
GOLLER: Dk. 10 Umar, (Osmanlıspor), Dk. 12 İlhan Parlak, Dk. 52 Angan, Dk. 75 Vrsajevic (kendi kalesine) (Gaziantepspor)
KIRMIZI KART: Dk. 77 Musa Çağıran (Osmanlıspor)
SARI KART: Dk. 52 Elyasa Süme, Dk. 90 Fatau (Gaziantepspor), Dk. 85 Vrsajevic, Dk. 87 Aykut Demir (Osmanlıspor)

MAÇTAN DAKİKALAR

10. dakikada Osmanlıspor, kontra atakla öne geçti. Hızlı gelişen Osmanlıspor atağında, orta yuvarlağın içinde Ndiaye'nin savunmanın arkasına gönderdiği topla buluşan Umar, ceza alanı içine kadar girdikten sonra yerden vuruşunu yaptı ve meşin yuvarlağı kalecinin solundan ağlara gönderdi: 1-0.
12. dakikada Gaziantepspor İlhan Parlak ile skora dengeyi getirdi. Kaleyi cepheden gören pozisyonda Angan'ın şutunda savunmadan dönen topu İlhan Parlak, önünde buldu. Ceza alanı içinde rahat bir pozisyonda şutunu çeken İlhan Parlak, kaleci Hakan Arıkan'ın sağından topu filelere göndererek beraberlik golünü kaydetti: 1-1.
25. dakikada Hintum'un sol kanattan yaptığı ortayı kafayla önüne alan Kangwa, meşin yuvarlağı İlhan Parlak'a göndermek istedi. Savunmadaki Numan Çürüksu, araya girerek tehlikeyi önledi.
31. dakikada Ndiaye'nin ceza yayı hemen gerisinden şutunda top az farkla kale direğinin üzerinden auta gitti.
39. dakikada sağ kanattan Hintum'un kullandığı serbest vuruşta İlhan Parlak kafayla topu altıpas içine indirdi. Elyasa Süme, uygun durumda meşin yuvarlağı auta gönderdi.
Karşılaşmanın ilk yarısında başka önemli pozisyon olmadı ve takımlar soyunma odasına 1-1'lik beraberlikle gitti.

49. dakikada Gaziantepspor, Angan ile öne geçti. Fatau'nun uzun pası sonrasında sağ çaprazdan ceza alanı içine giren Angan yerden vuruşunu yaptı ve top, kaleci Hakan Arıkan'ın sağından ağlarla buluştu: 2-1.
62. dakikada Gaziantepspor, mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Hızlı gelişen atakta savunmanın arkasına sarkan Angan, ceza sahasına kadar sokuldu ve kaleci Hakan Arıkan ile karşı karşıya kaldı. Angan, topu yanındaki İlhan Parlak'a vermek istedi. Kalecinin müdahalesi sonucu top İlhan Parlak'ın arkasında kaldı ve savunma topu uzaklaştırdı.
75. dakikada Gaziantepspor, farkı 2'ye yükseltti. Sağ kanattan gelişen atakta İlhan Parlak, Numan Çürüksu'dan sıyrıldıktan sonra ceza alanı içine girdi. Bu oyuncunun bekletmeden çektiği şut, sol direkten dönüp kaleye paralel giderken topa çarpan Vrsajevic, meşin yuvarlağı kendi ağlarına gönderdi: 3-1.
Kalan dakikalarında önemli bir pozisyon olmadı ve Gaziantepspor, sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler